Osemgólová prestrelka v dohrávke, Šamorín predbehol nováčika

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osemgólová prestrelka v dohrávke, Šamorín predbehol nováčika

Šamorínčania doma zvíťazili prvý raz od 17. septembra, keď porazili Liptovský Mikuláš.
Šamorínčania doma zvíťazili prvý raz od 17. septembra, keď porazili Liptovský Mikuláš.Dušan Petho
V stredu 15. novembra bola na programe dohrávka 12. kola II. najvyššej futbalovej súťaže. Trápiaci sa Šamorín zabral a zdolal v tabuľke vyššie postavené Pohronie hokejovým výsledkom 5:3

Šamorín - Pohronie 5:3

Päť gólov za úvodnú polhodinu? To sa často nevidí. Šamorín s Pohroním však potešili 115 divákov, ktorí si našli čas na dohrávaný súboj v strede pracovného týždňa. 

V piatej minúte skóroval Krivkokapič, len aby o niekoľko sekúnd neskôr vyrovnal Mazan. Barišič na začiatku druhej desaťminútovky premenil penaltu po faule Schlossára na Vidnyánskeho, no z priameho kopu ešte raz vynuloval vedenie domácich peknou ranou Pekár. Barišič odpovedal trefou po hlavičke. 

Do druhého dejstva vleteli lepšie hráči FC ŠTK. Vidnyánsky a Piminov zvýšili do hodiny hry už na 5:2 a zdalo sa, že je vymaľované. Pohrončania sa nevzdali, avšak druhý zásah Pekára necelých dvadsať minút pred koncom bol príliš málo na zisk bodov. Dokopy padlo osem gólov, nepremenené zostali okrem iného ďalšie šance Barišiča, Mazana, Polniša či Pekár, ktorý rovnako siahal na hetrik.

Šamorín vyhral doma len druhý raz v tejto ligovej sezóne, vďaka čomu sa dostal pred nováčika z Malženíc. Pohronie potvrdilo zlé výkony na ihriskách súperov, keď tam prehralo po štvrtýkrát.

Kompletná tabuľka II. ligy po 16 kolách.
Kompletná tabuľka II. ligy po 16 kolách.Flashscore