Pohronie ukončilo myjavskú šnúru, líder naďalej dominantne. Víťazný návrat Petruša

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pohronie ukončilo myjavskú šnúru, líder naďalej dominantne. Víťazný návrat Petruša
Aktualizované
Pohrončania získali z ostatných troch duelov sedem bodov.
Pohrončania získali z ostatných troch duelov sedem bodov. FK Pohronie
Druhá futbalová liga na Slovensku sa prehupla do druhej tretiny. V piatok bolo odštartované 11. kolo, ktoré je už tradične rozdelené do troch hracích dní.

NEDEĽA

Malženice - Slovan "B" 0:0

Rezerve Slovana vypomohol v základe Nino Marcelli, no ani on neprekonal defenzívu Malženíc. Nováčik prežil v úvodnom polčase zvonkohru, keď konštrukciu brány trafili niekoľko sekúnd po sebe Agbo a práve Marcelli. 

Po zmene strán sa všetko zaujímavé začalo diať v záverečnej dvadsaťminútovke. Oba tímy zahadzovali tutovky - najväčšou bola penalta po faule Szalmu na Rapavého. K exekúcii sa postavil Rehák, ktorého vychytal Hrdina. Malženice sa aj vďaka tomu bodovo dorovnali Dolnému Kubínu a o skóre ho predstihli.

Tabuľka II. ligy po 11. kole. Prešov s Považskou Bystricou majú pred sebou dohrávku.
Tabuľka II. ligy po 11. kole. Prešov s Považskou Bystricou majú pred sebou dohrávku.Flashscore

SOBOTA

Humenné - Dolný Kubín 5:0

O tom, že tri body zostanú v Humennom, rozhodli domáci do 55. minúty, keď strelili štyri góly. Východniari zostávajú v pokojných vodách tabuľky, zatiaľ čo Dolnokubínčania sa musia začať zaoberať záchranou.

Komárno - Považská Bystrica 2:0

Dva zásahy Tamása Németha a zaváhanie Púchova znamenajú, že Komárno zvýšilo svoj náskok na čele tabuľky II. ligy na najbližšieho prenasledovateľa na rozdiel šiestich bodov. KFC neprehralo jedenásť duelov v aktuálnej sezóne, na druhej strane Považská Bystrica nezvíťazala už štyri súboje po sebe.

Prešov - Púchov 1:0

Návrat trénera Mareka Petruša na lavičku Prešova bol víťazný. Striedajúci Diao bol na trávniku necelé štyri minúty, ale aj to mu stačilo na to, aby sa postaral o víťazný zásah. Tatran bodovo dobehol tretiu Myjavu, na druhý Púchov stráca tri body - na oboch konkurentov má duel k dobru.

Spišská Nová Ves - Petržlka 0:2

Ani v jedenástom stretnutí v pozícii nováčika nedokázala Spišská Nová Ves naplno bodovať. Tentokrát sa jej stali osudnými dva rýchle góly Petržalky na začiatku polčasov. 

Trebišov - Liptovský Mikuláš 2:0

Trápenie Liptákov v dolných poschodiach súťaže pokračuje. Hostia hrali od 41. minúty presilovku o jedného muža, no napriek tomu nielenže nedokázali vyrovnať, ale po druhý raz inkasovali. Trebišov vyhral druhý raz po sebe.

Žilina "B" - Šamorín 1:0

Mladíci spod Dubňa zabudli na dve prehry v rade a doma porazili Šamorín najtesnejším rozdielom. K udržaniu náskoku im výrazne pomohlo aj vylúčenie hosťujúceho hráča dvadsať minút pred koncom.

PIATOK

Pohronie - Myjava 2:0

Osem duelov trvala neporaziteľnosť Myjavčanov v 2. lige, ktorá sa začala triumfom nad Petržalkou 13. augusta. Všetko má však svoj koniec - po piatku je jasné, že aktuálne tretí Spartak nezníži stratu na vedúce Komárno, ktoré je prvé o šesť bodov.

Naopak, od dna tabuľky sa začína odrážať Pohronie, ktoré zásahmi Horváta a Mazana v priebehu necelej štvrťhodiny vyhralo druhý zápas v rade, pričom trikrát po sebe neprehralo.