Pohroniu jesenná domáca derniéra nevyšla. Petržalka mu nedala šancu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pohroniu jesenná domáca derniéra nevyšla. Petržalka mu nedala šancu

Pohronie prišlo o šesťzápasovú šnúru bez prehry. Petržalka natiahla svoju pozitívnu na desať kôl.
Pohronie prišlo o šesťzápasovú šnúru bez prehry. Petržalka natiahla svoju pozitívnu na desať kôl.FK Pohronie/Dušan Petho
V predohrávke 16. kola 2. ligy sa stretli dva tímy vo forme. Resp. ťahajúce sériu bez prehry. Na domácej strane osemzápasová, na hosťujúcej šesťzápasová. Uspeli hostia z Petržalky, ktorí si proti Pohroniu zastrieľali a domov sa vracajú s výhrou 4:2.

Pohronie - Petržalka 2:4

Už v prvom dejstve potvrdili futbalisti Petržalky, prečo majú jednu z najlepších ofenzív v súťaži. Oduko otváral skóre v prvej minúte. O šesť minút síce domáci vyrovnali, ale nakonci polčasu sa presadil autor otváracieho zásahu ešte raz. V nadstavenom čase ho doplnil Danek.

Zostavy oboch tímov.
Zostavy oboch tímov.Flashscore

Po zmene strán v Žiari gólové hody nepokračovali. Dvojgólový bol aj Danek a v samom závere sa podarilo Laktionovovi už iba skorigovať na konečných 2:4. Petržalčania neprehrali v desiatom kole za sebou. V tejto sérii si pripísali siedmy trojbodový triumf. Naopak, domáce Pohronie prišlo o šesťzápasovú šnúru bez prehry. Hostia sa dostali v neúplnej tabuľke k druhému Prešovu. S 31 bodmi strácajú obaja na vedúce Komárno deväť bodov.