Trojbodový večer pre béčko Slovana, presadil sa aj Dávid Strelec

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trojbodový večer pre béčko Slovana, presadil sa aj Dávid Strelec

2. liga ponúkla úvodný zápas 12. kola.
2. liga ponúkla úvodný zápas 12. kola.Profimedia
Futbalisti Slovana Bratislava B zdolali v 12. kole druhej najvyššej futbalovej súťaže domácu Myjavu. V neúplnej tabuľke im patrí siedma priečka, domáci sú štvrtí.

Myjava - Slovan Bratislava B 1:4

Slovan B odštartoval účinkovanie v súťaži na svoje pomery nadštandardne, s pribúdajúcim časom ale pomyselná eufória zanikla. V súčasnosti by sa výsledky a pozícia zverencov Vladimira Gálu dali charakterizovať ako mimoriadne kolísavé. Dôkazom sú posledné tri stretnutia, v ktorých si celok pripísal najskôr výhru, potom prehru, a naposledy bezgólovú remízu v Malženiciach. Na Myjavu pricestovali "belasí" v úlohe outsidera.

Spartak je na tom opačne a nachádza sa na najvyšších pozíciach tabuľky Naposledy ale na dobrom úvode prišla škvrna, zverenci Ladislava Hudeca prehrali 0:2 s Pohroním.

Postavenie oboch tímov v tabuľke.
Postavenie oboch tímov v tabuľke.Flashscore

Atrakciou zápasu bol Dávid Strelec, ktorý si obliekol dres slovanistického "béčka" a v 24. minúte otvoril skóre zápasu. Jeho prítomnosť na trávniku spoluhráčom pomohla a po asistencii Martina Mišoviča zvýšil vedenie hostí v 56. minúte Sharani Zuberu. Myjava následne prepla na vyšší rýchlostný stupeň a po hodine hry znížila zásluhou Dávida Copka. Desať minút pred koncom riadneho hracieho času rozvlnil sieť Martin Kušnír a ten istý hráč vzápätí asistoval pri góle Filipa Lichého. Domáci síce mali vyšší počet striel na bránu (17 ku 13), no doplatili na slabú efektivitu.