V Púchove sa trikrát červenalo, zaváhanie tabuľkového suseda využil Prešov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
V Púchove sa trikrát červenalo, zaváhanie tabuľkového suseda využil Prešov
Sobota v 2. lige ponúkla 11 gólov.
Sobota v 2. lige ponúkla 11 gólov.Profimedia
Účastníci druhej najvyššej súťaže pomaly uzatvárajú tucet odohraných duelov aktuálneho ročníka. Dvanáste kolo pokračovalo v sobotu 14. októbra piatimi zápasmi, ktoré rozhodli najmä o zmene na druhom mieste tabuľky.

Trebišov - Prešov 0:1

Po dvoch výhrach a jednej remíze zavítal ambiciózny Tatran na približne 70km vzdialené ihrisko Trebišova, ktorý z ostatných dvoch vystúpení vyťažil šesť bodov. Naposledy sa tieto celky stretli na začiatku júla v rámci prípravy a zrodil sa jednoznačný triumf Prešovčanov v pomere 5:1.

Tentoraz to ani zďaleka neboli také gólové hody, skôr naopak. O cenných troch bodoch na konto favorita rozhodol jediný presný zásah, v 57. minúte sa oň postaral Patrik Šimko. Hostia sa po zápase dostali na druhú priečku tabuľky a ostali tam aj po súboji konkurenta z Púchova.

Posledné stretnutia Trebišova s Prešovom.
Posledné stretnutia Trebišova s Prešovom.Flashscore

Považská Bystrica - Žilina B 2:1

Považania hostili na svojej pôde žilinskú rezervu, ktorá mala pred svojím oponentom jednobodový náskok. Po polhodine hry gól Erica Bileho ale znamenal, že tím spod Dubňa je v tabuľke pred Považskou Bystricou už o štyri body. Tesne pred prestávkou však všetko na pôvodnú mieru vrátil Šimon Kováč zásahom na 1:1. 

Osem minút po zmene strán to už boli domáci, ktorí sa na súpera mohli pozerať zhora. Presadil sa Lukáš Slávik a svojmu mužstvu zabezpečil nie iba vedenie, ale napokon aj víťazstvo. Hostitelia duelu tak poskočili na piate miesto, Žilinčanom patrí pozícia číslo osem.

Púchov - Komárno 0:1

Šlágrom kola bolo meranie síl v Púchove, do Trenčianskeho kraja pricestoval líder z Komárna. Aprílový stret oboch súperov ponúkol päť presných zásahov, októbrový však iba jeden.

Už v ôsmej minúte si ho k svojmu menu pripísal Martin Šimko. Do štatistík prvého polčasu potom smerovali iba tri žlté karty. Ďalšie dve rozhodca ukázal aj v prvej 15-minútovke druhej polovice. Následne však vyťahoval karty inej farby.

Ako prvý zamieril predčasne pod sprchy domáci Holiš. V 86. minúte ho nasledoval hosťujúci Špiriak a trio vylúčených skompletizoval v nadstavení púchovský kapitán Klabník. Prehra pre hostiteľa znamenala stratu druhej priečky, káder od sútoku Dunaja a Váhu si poistil pozíciu na špici tabuľky.

Ďalšie výsledky:

Dolný Kubín - Spišská Nová Ves 2:1

Humenné - Malženice 2:1

Tabuľka 2. ligy.
Tabuľka 2. ligy.Flashscore