Osimhen je na dne, proti Barcelone nemusí nastúpiť, priznáva Mazzarri

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Osimhen je na dne, proti Barcelone nemusí nastúpiť, priznáva Mazzarri

Osimhen na tribúne počas zápasu s Janovom
Osimhen na tribúne počas zápasu s JanovomAFP
Neapol by mohol byť bez Victora Osimhena (25), keď bude v stredu hostiť Barcelonu v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov. Obávaný kanonier v sobotu pre únavu nenastúpil do domáceho zápasu s Janovom v Serii A, ktorý sa skončil deľbou bodov.

Neapol - Janov 1:1

Osimhen sa vrátil do Talianska po tom, čo pomohol Nigérii dostať sa do finále Afrického pohára národov, ktoré však uplynulú nedeľu prehrala 1:2 s reprezentáciou Pobrežia Slonoviny.

"Podľa seba a lekárov je na dne. Po návrate z Afrického pohára národov by nebolo najlepšou voľbou riskovať a nechať ho hrať štvrťhodinu až 20 minút, tak mi to povedal lekár," uviedol pre DAZN tréner Walter Mazzarri.

Turnaj si vybral svoju daň na Osimhenovi, ktorý pred semifinále proti Juhoafrickej republike trpel bolesťami žalúdka a povolenie na finále dostal až deň pred zápasom. Na turnaji dal len jeden gól, ale jeho výkony zohrali dôležitú úlohu, keďže Nigéria sa po ôsmykrát dostala do boja o titul.

"V sobotu absolvoval ľahší tréning, v nedeľu bude trénovať. Dúfame, že bude pripravený na Barcelonu, ale jeho prítomnosť nie je istá. Od môjho príchodu na lavičku som ho nikdy nemal k dispozícii. Bol zranený, musel som ho nasadzovať iba postupne a potom prišiel Africký pohár národov," doplnil Mazzarri.

Neapol - Barcelona (streda, 21:00)