Ďalší prestup na známej trase? O Sabitzera sa zaujíma Dortmund

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalší prestup na známej trase? O Sabitzera sa zaujíma Dortmund

Sabitzer by mohol zmeniť dres.
Sabitzer by mohol zmeniť dres.Profimedia
Borussia Dortmund má údajne záujem priviesť do svojich radov stredopoliara Bayernu Mníchov Marcela Sabitzera. Dvadsaťdeväťročný Rakúšan nemá u nemeckého futbalového rekordéra perspektívu napriek zmluve do roku 2025. Sabitzera už Bayern v druhej polovici sezóny zapožičal do Manchestru United. Informácie priniesol denník Bild.

Po odchodoch Judea Bellinghama (Real Madrid), Raphaela Guerreira (Bayern) a Mahmouda Dahouda (Brighton & Hove Albion) hľadá športový riaditeľ BVB Sebastian Kehl posily. Sabitzer by mal stáť približne 15 miliónov eur. Borussia zatiaľ podpísala Felixa Nmechu z VfL Wolfsburg za 30 miliónov.

Sabitzer má v Mníchove veľkú konkurenciu v Joshuovi Kimmichovi, Leonovi Goretzkovi, Konradovi Laimerovi a Ryanovi Gravenberchovi. Okrem toho Bavori stále hľadajú nové mená.

Dortmund začína svoje turné v USA v pondelok a potrvá do 4. augusta. Či sa dovtedy niečo udeje v súvislosti s novými príchodmi, je otvorené."Ide o to, aby sme robili správne rozhodnutia a nie rýchle rozhodnutia," povedal tréner Edin Terzič.