De Ligt o prestupe neuvažuje: V Bayerne som veľmi šťastný

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
De Ligt o prestupe neuvažuje: V Bayerne som veľmi šťastný
De Ligt v drese Bayernu Mníchov.
De Ligt v drese Bayernu Mníchov.AFP
Holandský futbalista Matthijs de Ligt (24) je v tíme nemeckého majstra Bayernu Mníchov spokojný. V súvislosti s ním sa v poslednom čase hovorilo o možnom prestupe.

Stredný obranca bundesligového klubu pre televíziu Sky prezradil: "V Bayerne som veľmi šťastný, o prestupe neuvažujem. Klub a fanúšikovia mi vždy dávali veľa lásky. Teraz sa cítim dobre. Dúfam, že v tejto sezóne budeme pokračovať vo veľmi dobrých zápasoch a v Lige majstrov sa dostaneme ďaleko," povedal de Ligt.

Bavorom sa v tejto sezóne nedarí, ani zďaleka nepôsobia suverénnym dojmom a naháňajú lídra z Leverkusenu. Mimoriadne očakávaným súbojom bude sobotné derby s Borussiou Dortmund. "Je to mimoriadne dôležitý zápas proti veľmi dobrému súperovi. Musíme ho vyhrať," avizuje bývalý hráč Juventusu.

Dvadsaťštyriročný futbalista má veľké očakávania aj pred letnými ME v Nemecku, a to aj napriek utorkovej prehre s Nemeckom 1:2: "Na európsky šampionát sa teším. Máme tím s veľkým potenciálom, ale v takomto zložení sme spolu ešte často nehrali," dodal.