Agent Daviesa ostro reaguje na ultimátum Bayernu, Real Madrid zatiaľ vyčkáva

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Agent Daviesa ostro reaguje na ultimátum Bayernu, Real Madrid zatiaľ vyčkáva
Davies so svojím rozhodnutím otáľa.
Davies so svojím rozhodnutím otáľa.Getty Images via AFP
Alphonso Davies (23), ktorému ostáva len rok do konca zmluvy s Bayernom, je prestupovým cieľom Realu Madrid. Mníchovský gigant si to uvedomuje a po mesiacoch neúspešných rokovaní o predĺžení zmluvy mu dal dvojtýždňové ultimátum na rozhodnutie. To sa nepáči hráčovmu agentovi.

Po mnohých rozhovoroch a rokovaniach sa Bayern, ako prezradil jeho športový riaditeľ Max Eberl, minulý týždeň rozhodol predložiť poslednú ponuku a stanovil ultimátum. Ak sa tak nestane, bude stiahnutá a ešte sa uvidí, aké dôsledky to bude mať pre hráča.

Toto rozhodnutie rozhnevalo Daviesovho agenta, ktorý nechápe tento tlak vyvíjaný na jeho klienta bez toho, aby vôbec vedel, kto bude novým trénerom mníchovského tímu alebo aký športový projekt bude predstavený.

"Je nespravodlivé, že teraz útočia na Alphonsa. Pred rokom sme boli blízko k dohode. Potom sa vymenilo celé predstavenstvo klubu. Sedem mesiacov sme nič nepočuli. Hoci som sa počas tohto obdobia snažil kontaktovať klub osobne, teraz nám dávajú ultimátum a my musíme reagovať do dvoch týždňov, pretože Bayern je pod tlakom a trvalo tak dlho, kým sa znovu zostavilo predstavenstvo? To nie je fér," - vysvetlil Nick Húseh v rozhovore pre denník Bild.

Agent ľavého obrancu upozornil, že rozhodnutie je na nich. "Je to veľmi dôležitá zmluva v Alphonsovej kariére a my sa máme rozhodnúť bez toho, aby sme vedeli, kto bude trénerom v budúcej sezóne a aký bude tím. Preto si myslíme, že je nespravodlivé reagovať na ultimátum. Rozhodnutie urobíme na konci sezóny, keď bude situácia jasnejšia."

Napätie medzi oboma stranami je teda obrovské. Real Madrid zatiaľ sleduje vývoj z úzadia a čaká na správny moment.