Tuchelovo zotrvanie je otázne. Napriek tretej prehre pokračuje, tvrdí GM Dreesen

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tuchelovo zotrvanie je otázne. Napriek tretej prehre pokračuje, tvrdí GM Dreesen

Tuchel na lavičke počas zápasu v Bochume.
Tuchel na lavičke počas zápasu v Bochume.AFP
Tréner Bayernu Mníchov Thomas Tuchel (50) zostane vo svojej funkcii aj v budúcotýždňovom bundesligovom zápase napriek nedeľňajšej šokujúcej prehre 2:3 v Bochume. Ide o tretiu porážku v rade naprieč všetkými súťažami. Verejnosť informoval generálny manažér klubu Jan-Christian Dreesen.

Bochum - Bayern Mníchov 3:2

"Samozrejme," odpovedal Dreesen novinárom na otázku, či bude Tuchel viesť tím aj na budúcu sobotu v zápase s Lipskom. "Nie som fanúšikom monštruóznych vyhlásení o podpore trénera," nadviazal.

"Zvyčajne sa po týždni vyčerpajú. Ale aktuálne trénerova budúcnosť nie je otázka, ktorou by sme sa zaoberali. Musíme sa sústrediť na naše ďalšie zápasy," zdôraznil.

Už na základe vyjadrenia Dreesena je zrejmé, že budúcnosť Thomasa Tuchela v Bayerne nie je vôbec zaručená. Potvrdil to tiež novinár Fabrizio Romano, ktorý prišiel s informáciou, že o prípadnom zotrvaní 50-ročného lodivoda budú v najbližších hodinách rokovať v klube interne prezident s riaditeľmi.

Bavori vypadli z Nemeckého pohára, v lige sú druhí, no na prvé miesto strácajú už osem bodov a v stredu si nevypracovali pozitívnu pozíciu do odvety osemfinále Ligy majstrov, keď v Ríme podľahli Laziu 0:1.

Posledné výsledky Bayernu.
Posledné výsledky Bayernu.Flashscore

Proti Bochumu išli do vedenia, ale v závere prvého polčasu dvakrát inkasovali po tom, čo zápas prerušili fanúšikovia, ktorí hádzali na trávnik tenisové loptičky na protest proti plánovaným zahraničným investíciám v Bundeslige. "Prerušenie nás vyviedlo z rytmu. Dnes to bolo víťazstvo mentality nie kvality," povedal Dreesen.

Pre stredopoliara Leona Goretzku je súčasný priebeh ako zlý film. "Pripadá mi to ako horor, ktorý sa nekončí. Momentálne ide všetko proti nám. Opäť tu môžeme sedieť a povedať, že sme začali dobre. Teraz sa však cítite hlúpo, keď sa obmedzujete iba na polhodinu (zápasu). Nakoniec sme vyskúšali všetko, takže nám nemôžete nič vyčítať," uviedol skúsený futbalista.

Situácia v tabuľke.
Situácia v tabuľke.Flashscore