Vrátime sa. Bellingham zdôraznil, že o titule ešte rozhodnuté nie je

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Vrátime sa. Bellingham zdôraznil, že o titule ešte rozhodnuté nie je
Kimmich sleduje Bellinghama.
Kimmich sleduje Bellinghama.Profimedia
Stredopoliar Borussie Dortmund Jude Bellingham (19) povedal, že jeho tím z boja o titul nevypadol ani po sobotňajšej prehre 2:4 na pôde Bayernu Mníchov. A to napriek tomu, že klesol na druhé miesto.

Dortmund mal šancu navýšiť skóre na čele o štyri body, no po prvej polhodine prehrával 0:3. Krátko po zmene strán Bayern vyhrával už štvorgólovým rozdielom a bolo po zápase.

"Do konca sezóny ostáva osem zápasov. Na lídra strácame iba dva body. Neupadli sme do žiadnej depresie. Ak niekto áno, mal by dať rýchlo hlavu hore. Vrátime sa späť," hovoril po záverečnom hvizde motivovane Bellingham.

Prehľad stretnutia Bayern - Dortmund 4:2

Bývalý stredopoliar Liverpoolu či Juventusu Emre Can prežíva s Borussiou výbornú formu. V aktuálnom kalendárnom roku vyhrali z jedenástich súbojov deväť. V jednom remizovali a s Bayernom premiérovo v 2023 ťahali za kratší koniec.

"Liga sa ešte neskončila. Sú dva body pred nami. Uvidíme, čo sa stane v najbližšom období," uviedol futbalista, ktorý premenil pokutový kop.

O niečo ťažšie prijal prehru kormidelník Edin Terzič, napriek tomu prízvukoval, že mužstvo bude bojovať ďalej a nevzáda sa do posledného kola.

"Dopadlo to tak, ako dopadlo. Odchádzame veľmi sklamaní. Musíme nájsť čo najrýchlejšie správnu cestu a pokračovať v práci. Keď sa pozrieme do tabuľky, uvidíme, že na lídra strácame iba dva body. V roku 2023 sme prehrali prvýkrát," nadviazal Terzič.

Sezóna Dortmundu pokračuje v Nemeckom pohári, keď v stredu nastúpi v Lipsku a v sobotu následne zavíta na pôdu tretieho Unionu Berlín.