Slovan definitívne stratil nádej. Čakvetadze premenil hosťovanie na prestup

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan definitívne stratil nádej. Čakvetadze premenil hosťovanie na prestup

Čakvetadze natrvalo mení klub.
Čakvetadze natrvalo mení klub.watfordfc.com
Gruzínsky stredopoliar Giorgi Čakvetadze (24) sa stal hráčom FC Watford. Anglický klub za neho zaplatil belgickému Genku 2,5 milióna eur, zmluvu uzavreli do leta 2027.

Dvadsaťštyriročný Gruzínec pôsobil v tejto sezóne vo Watforde na hosťovaní. V 25 zápasoch strelil jeden gól a pridal dve asistencie. Čakvetadze prestúpil do Genku z Dinama Tbilisi v júni 2017 za 1,5 milióna eur.

V júli 2022 ho na ročné hosťovanie získal slovenský majster Slovan Bratislava. V belasom drese odohral 47 súťažných duelov s bilanciou gól a deväť asistencií. Počas uplynulého leta i aktuálnej zimy sa spomínal pokračujúci interes klubu z Tehelného poľa, avšak viac to boli šumy než reálna možnosť stredopoliara získať.

"Som veľmi šťastný, že som podpísal zmluvu. Zvykol som si na všetko – spoluhráčov, zamestnancov aj našich úžasných fanúšikov. Som šťastný, že som súčasťou Watfordu. Páči sa mi tu všetko, prístup k práci a vysoká profesionalita. Je to úžasné prostredie pre rozvoj a radosť z futbalu. Zmena krajín môže byť nepríjemná, no zvykol som si tu rýchlo na všetko a cítim sa veľmi dobre," povedal Gruzínec pre klubový web.