Greif v Španielskom pohári opäť neinkasoval, spolu s Valjentom sú krok od finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Greif v Španielskom pohári opäť neinkasoval, spolu s Valjentom sú krok od finále
Aj Greifove výkony držia Malorku v hre o pohárový primát.
Aj Greifove výkony držia Malorku v hre o pohárový primát.Profimedia
Futbalisti Malorky remizovali v utorkovom prvom semifinálovom stretnutí Španielskeho pohára s Realom Sociedad San Sebastian 0:0. Slovenský brankár Dominik Greif (26) i obranca Martin Valjent (28) odohrali za domáci tím celý zápas.

Malorka - Real Sociedad 0:0

Greif opäť dostal šancu v bráne Malorky v pohárovom dueli a dokázal si udržať štvrté čisté konto v aktuálnej edícii Copa del Rey z piatich súbojov. V 59. minúte neinkasoval po strele Braisa Méndeza, ktorú vyrazil pred seba, a ani z následnej veľkej šance Umara Sadiqa z dorážky. V 71. minúre spálil ďalšiu tutovku Sadiq a o pár momentov neskôr slovenský brankár zneškodnil aj koncovku Andera Barrenetxeu z uhla.

Známky pre hráčov základných zostáv.
Známky pre hráčov základných zostáv.Flashscore

Malorka sa dostala do finále súťaže trikrát zo štyroch semifinále, naposledy ešte v roku 2003. Nula Realu Sociedad znamenala v poradí už 19. čistý štít v aktuálnej sezóne vo všetkých súťažiach, čo je najviac z tímov TOP 5 líg spoločne s Interom Miláno.

Odveta v San Sebastiane je na programe 27. februára. V druhom semifinále sa stretnú Atletico Madrid a Athletico Bilbao, prvý zápas odohrajú v stredu v španielskej metropole.