Liverpool nedal šancu West Hamu a skompletizoval kvarteto semifinalistov Ligového pohára

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Liverpool nedal šancu West Hamu a skompletizoval kvarteto semifinalistov Ligového pohára
Jones strelil do siete West Hamu dva góly.
Jones strelil do siete West Hamu dva góly.TASR
Futbalisti Liverpoolu vyhrali vo štvrťfinále anglického Ligového pohára nad West Hamom a skompletizovali kvarteto semifinalistov. V stredu nemali proti londýnskemu súperovi žiadny problém.

Liverpool - West Ham 5:1

Domáci dominovali vo všetkých ohľadoch a poľahky vyhrali. Najskôr sa strelou z diaľky presadil Szoboszlai, ktorému prihral Quansah a zaznamenal svoju druhú asistenciu v seniorskom futbale. Maďarský záložník vsietil štvrtý gól za Liverpool, tretí padol spoza pokutového územia. Prvé dva zásahy v sezóne zaznamenal Jones, presne sa trafil i Gakpo.

Holanďan skóroval v 71. minúte, pričom niekoľko sekúnd predtým hostia vyslali svoju prvú strelu v zápase. Tá druhá už ale skončila v sieti, keďže veľmi pekne namieril Bowen. Anglický útočník strelil celkovo dvanásty presný zásah v aktuálnom ročníku. Proti "The Reds" sa tešil druhý raz v rade. Skóroval aj Salah, do siete West Hamu sa trafil jedenástykrát. "Hammers" vyhrali na Anfielde len raz za 55 rokov.

Liverpool skompletizoval kvarteto semifinalistov Ligového pohára. Už v utorok postúpili Middlesbrough, Fulham a Chelsea. Spomínaná fáza sa ako jediná hrá na odvety. Zápasy sú na programe 8. a 22. januára. Finále sa hrá 25. februára vo Wembley. Žreb sa uskutoční ešte v stredu v noci.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore