Stretnú sa Liverpool a Chelsea v boji o trofej? Ligový pohár spoznal semifinálový žreb

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Stretnú sa Liverpool a Chelsea v boji o trofej? Ligový pohár spoznal semifinálový žreb
Liverpool si dvakrát zmeria sily s Fulhamom.
Liverpool si dvakrát zmeria sily s Fulhamom.Reuters
Deväťnásobný víťaz Ligového pohára z Liverpoolu sa v januárovom semifinále tejto súťaže stretne s Fulhamom, zatiaľ čo Middlesbrough nastúpi proti Chelsea. Rozhodol o tom stredajší žreb.

Žrebovanie sa uskutočnilo chvíľu po tom, ako Liverpool zdolal West Ham 5:1 a získal poslednú zo štyroch semifinálových miesteniek. "The Reds" rozhodli o svojom postupe v druhom polčase, počas ktorého súperovi nastrieľali štyri presné zásahy.

Tím Middlesbrough sa do elitnej spoločnosti dostal po triumfe nad Port Vale. Teraz ho čaká oponent z iného súdka v podobe Chelsea, ktorá vo štvrťfinálovom zápase zdolala Dúbravkov Newcastle po penaltovom rozstrele. Rovnakým spôsobom prenikol medzi najlepšiu štvoricu pohárovej súťaže aj Fulham, mužstvo z Londýna si poradilo s Evertonom.

Prvé semifinálové duely sa budú hrať 8. januára, odvety sú na programe presne o dva týždne neskôr. Finále sa uskutoční 25. februára na štadióne Wembley. Liverpool si vybojoval rekordnú 19. miestenku medzi poslednými štyrmi tímami a rekordom je aj jeho spomínaných deväť titulov v EFL Cupe.

Semifinále Ligového pohára odštartuje 8. januára.
Semifinále Ligového pohára odštartuje 8. januára.Flashscore