Slováci vstúpia do kvalifikácie ME do 19 rokov aj s legionármi z Juventusu či Hoffenheimu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slováci vstúpia do kvalifikácie ME do 19 rokov aj s legionármi z Juventusu či Hoffenheimu

Jakub Vinarčík pravidelne chytá za tím Juventusu do 19 rokov.
Jakub Vinarčík pravidelne chytá za tím Juventusu do 19 rokov.Profimedia
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov Albert Rusnák (49) nominoval 20-členný káder na zápasy 1. kola kvalifikácie ME na Malte.

V mužstve figurujú aj traja legionári - brankár Jakub Vinarčík z Juventusu, obranca Michal Svoboda z Bologne a stredopoliar Milan Šimon Rehuš z TSG 1899 Hoffenheim.

Slováci sa v 1. kole stretnú v Ta'Qali postupne s Kosovom, Maltou a Ukrajinou. Zraz nominovaných hráčov a realizačného tímu je v sobotu 11. novembra o 11:00 v Šamoríne.

Program mladých Slovákov v 1. kole kvalifikácie na ME.
Program mladých Slovákov v 1. kole kvalifikácie na ME.Flashscore

Nominácia SR U19:

Brankári: Jakub Badžgoň (MŠK Žilina), Jakub Vinarčík (Juventus FC)

Obrancovia: Filip Mielke (FK Železiarne Podbrezová), Michal Svoboda (Bologna FC 1909), Daniel Prekop (AS Trenčín), Martin Rýzek (OFK Malženice), Adam Oravec (MŠK Žilina), Nikolas Brandis (AS Trenčín), Giuliano Antonio Marek (MFK Ružomberok)

Stredopoliari: Maximilián Marko (ŠK Slovan Bratislava), Tadeáš Hájovský (AS Trenčín), Milan Šimon Rehuš (TSG 1899 Hoffenheim), Dávid Bordáč (FC Petržalka)

Útočníci: Andy Masaryk (FK Pohronie), Alexej Maroš (Slovan Bratislava), Nino Marcelli (Slovan Bratislava), Zoran Záhradník (DAC 1904 Dun. Streda), Lukáš Mikulaj (AS Trenčín), Jakub Murko (FC ViOn Zl. Moravce-Vráble), Ľuboš Praženka (MŠK Pov. Bystrica)