Nádejný výsledok, veríme si. Schranz pred odvetou s AC Miláno zbrane neskladá

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nádejný výsledok, veríme si. Schranz pred odvetou s AC Miláno zbrane neskladá

Schranz skóroval na San Sire.
Schranz skóroval na San Sire.Profimedia
Atraktívny úvodný duel osemfinále Európskej ligy medzi AC Miláno a Slaviou Praha (4:2) mal aj slovenskú stopu. V dueli sa strelecky presadil slovenský futbalista Ivan Schranz (30), ktorý skóroval štyri minúty po príchode na trávnik.

Schranz po stretnutí poskytol rozhovor pre klubovú televíziu a odpovedal na otázku, aký to bol pocit skórovať tak rýchlo po striedaní: "Skvelý. Ale vedeli sme, aký je výsledok, že nám zápas uteká. Červená karta celé stretnutie pokazila, bohužiaľ, museli sme prekopať celú taktiku, prispôsobiť sa hre v desiatich. To je škoda. Každopádne, stále ide o nádejný výsledok, veríme si."

AC Miláno - Slavia Praha 4:2

Kouč hostí Jindřich Trpišovský sa tak rozhodol správne a Schranz pre Slavia TV prezradil, s akými úlohami nastupoval do stretnutia na San Sire: "Snažiť sa udržať loptu, skúsiť dať gól, zamestnať ich obrancov. A taktiež pomôcť defenzíve. Mojmír už toho mal dosť, takže to bol taktiež účel, aby si trošku oddýchol a bol pripravený na ďalšie zápasy."

Slavia bude musieť v odvete doháňať dvojgólové manko, spoliehať sa však bude na výhodu domáceho prostredia. V Miláne ju prišlo podporiť viac ako 4-tisíc priaznivcov.

"Boli skvelí, na 80-tisícovom štadióne boli počuť počas celého zápasu. Za to im patrí veľká vďaka. Snáď sme im aspoň trochu urobili radosť, aj keď to výsledkovo nevyšlo. Verím, že odveta bude od nás ešte lepšia," dodal slovenský reprezentant. Český klub bude mať šancu na reparát už 14. marca.