Dominik Hollý bude v kariére pokračovať v Česku. Z Trenčína prestúpil do Jablonca

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dominik Hollý bude v kariére pokračovať v Česku. Z Trenčína prestúpil do Jablonca
Dominik Hollý s novými farbami na štadióne Jablonca.
Dominik Hollý s novými farbami na štadióne Jablonca.fkjablonec.cz
Český futbalový klub FK Jablonec v posledný deň prestupového obdobia oznámil príchod slovenského stredopoliara Dominika Hollého (20) z AS Trenčín. Mládežnícky reprezentant podpísal s účastníkom tamojšej najvyššej súťaže viacročnú zmluvu.

Angažovanie Hollého oznámil klub zo severu Čiech prostredníctvom oficiálnej webovej stránky. "Som rád, že Jablonec prejavil záujem. Vždy som si chcel vyskúšať českú ligu, síce mi je smutno za Trenčínom, ale je to futbal. Chcem skúsiť niečo nové a veľmi sa na to teším," uviedol Hollý, ktorý bude v Jablonci obliekať dres s číslom 26. Nadviaže ním na svojho krajana Ivana Schranza.

Hollý bude k dispozícii novému zamestnávateľovi už na sobotňajšie ligové derby so Slovanom Liberec. Tréneri sa môžu spoľahnúť, že je pripravený, keďže v úvodných dvoch jarných kolách odohral 80, resp. 90 minút v pozícii útočníka. Do siete Košíc sa strelecky presadil. Bol to jeho jediný zásah v prebiehajúcom ročníku.

Hollý a jeho ostatné čísla.
Hollý a jeho ostatné čísla.Flashscore

"Som stopercentne pripravený na zápas. Vydám zo seba maximum, aj keby som mal nastúpiť na päť alebo desať minút. Navyše je to derby, takže o to väčšia chuť vyhrať," dodal 20-ročný odchovanec Trenčína. V Niké ligy zaznamenal dokopy 54 zápasov a v nich päť gólov. V kádri pôsobí slovenský futbalista Sebastián Nebyla. Lavičke šéfuje bývalý kormidelník trnavského Spartaka Radoslav Látal.