Ludha so Šípošom vychytali svojim klubom víťazstvá, Haraslín uspel v pražskom derby

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ludha so Šípošom vychytali svojim klubom víťazstvá, Haraslín uspel v pražskom derby
Aktualizované
Ludha si na konto nepripísal jediný zákrok, avšak jeho Teplice vonku triumfovali.
Ludha si na konto nepripísal jediný zákrok, avšak jeho Teplice vonku triumfovali.Profimedia
Futbalisti Teplíc zdolali v 28. kole českej ligy Mladú Boleslav 2:1. V pražskom derby dominovali hráči Sparty, ktorí triumfovali na trávniku Bohemians 3:1. Dynamo České Budejovice zdolalo Liberec 3:2.

Mladá Boleslav – Teplice 1:2

/A. Kadlec hral do 76. min. - brankár R. Ludha odchytal celý zápas, R. Čerepkai do 68. min, S. Bednár na lavičke náhradníkov/

Úspešnú sobotu hlásia z českej ligy slovenskí brankári. Richard Ludha síce inkasoval z jedinej strely medzi tri žrde až v 88. minúte, avšak Teplice sa vďaka triumfu vzdialili skupine o udržanie sa na rozdiel štyroch bodov.

Bohemians 1905 – Sparta Praha 1:3

/E. Prekop do 76. min - L. Haraslín od 66. min, brankár J. Surovčík na lavičke náhradníkov/

Domáci náskok náskok po trefe kapitána Lukáša Hůlku, keď ich definitívne zlomili dva zásahy Veljka Birmanceviča po zmene strán. Lukáš Haraslín prišiel na ihrisko v 66. minúte a mohol to byť on, kto navýši na 3:1, avšak reprezentačný útočník v ťažkej situácii minul. Pre Bohemians išlo o druhú prehru v pražskom derby po týždni, keď predtým nestačili na Slaviu.

Hodnotenia hráčov základných zostáv.
Hodnotenia hráčov základných zostáv.Flashscore

České Budějovice – Liberec 3:2

/D. Šípoš odchytal celý zápas, M. Králik odohral celý zápas, M. Madleňák a V. Sliacky na lavičke náhradníkov - L. Tupta celý zápas, L. Letenay na lavičke náhradníkov/

Z triumfu sa tešil aj druhý gólman spod Tatier. Šípoš kryl dva pokusy Liberca, keď konkrétne vychytal šance Luku Kulenoviča a Jana Mikulu. Ešte v druhej nadstavenej minúte druhého polčasu domáci viedli 2:1, potom si dal vlastný gól Florent Poulolo, no hrdinom Dynama sa stal v 96. minúte Jan Suchan.

Hodnotenia hráčov základných zostáv.
Hodnotenia hráčov základných zostáv.Flashscore

Hradec Králové - Slovácko 1:0

/Dancák celý zápas, Čmelík do 70.min - Blahút do 82. min/

O jediný a zároveň víťazný zásah sa postaral v 77. minúte hlavou Harazim, pre ktorého to bol tretí gól v sezóne. Tesne predtým, ako sa trafil za chrbát brankára Fryštáka, zišiel z trávnika slovenský futbalista Čmelík. Za domácich odohral celých 90 minút Dancák. Na opačnej strane bojoval do 82. minúty Blahút.