Ostrava videla súboj Slovákov. V zápasoch s favoritmi sa presadili Rigo aj Ventúra

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ostrava videla súboj Slovákov. V zápasoch s favoritmi sa presadili Rigo aj Ventúra

Aktualizované
Rigo čakal na gólový zápis od 23. septembra.
Rigo čakal na gólový zápis od 23. septembra.Profimedia
Česká najvyššia futbalová súťaž pokračovala nedeľným programom 19. kola. Ostrava zažila duel slovenských futbalistov, po ktorom mali dôvod na radosť hráči pražskej Slavie. Slováci sa stretli aj v zápase v Olomouci, kde sa z triumfu tešila Plzeň.

Ostravský Baník v snahe priblížiť sa k prvej štvorici tabuľky FORTUNA:LIGY chcel na domácej pôde poraziť favorita zo Slavie. Hostitelia sa presadili dvakrát v rozmedzí dvoch minút, o ich druhý presný zásah sa postaral Tomáš Rigo. "Zošívaní" si však víťazstvo uchmatli tesne pred koncom hodiny hry. Do zápasu zasiahlo celkom päť Slovákov.

Gól slovenského futbalistu bol k videniu aj v meraní síl v Olomouci, kam pricestovala Plzeň. Skóre stretnutia otváral v deviatej minúte Denis Ventúra, z produkcie Sigmy to ale bolo všetko. Už o pár sekúnd si asistenciu pri vyrovnávajúcom zásahu hostí pripísal Erik Jirka, ktorý sa so spoluhráčmi mohol radovať z výhry 3:1. Hráči Sparty Praha natiahli sériu ligových víťazstiev na šesť zápasov a naďalej figurujú na čele tabuľky. Na domácom ihrisku zdolali Teplice.

19. kolo FORTUNA:LIGY

Ostrava - Slavia Praha 2:3

/T. Rigo hral do 86. min, L. Almási a F. Blažej hrali od 78. min - M. Tomič hral do/ 85. min, I. Schranz hral od 85. min/

Štatistiky duelu v Ostrave.
Štatistiky duelu v Ostrave.Flashscore

Olomouc - Plzeň 1:3

/T. Digaňa a J. Chvátal odohrali celý zápas, D. Ventúra hral do 77. min - E. Jirka hral do 90. min/ 

Hodnotenia hráčov duelu v Olomouci.
Hodnotenia hráčov duelu v Olomouci.Flashscore

Sparta Praha - Teplice 2:1 

/L. Haraslín hral do 79. min - S. Bednár sedel na lavičke náhradníkov/