Ružomberok nedal šancu Trenčínu, strelil mu štyri góly

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ružomberok nedal šancu Trenčínu, strelil mu štyri góly

Hráči Ružomberka nedali súperovi žiadnu šancu.
Hráči Ružomberka nedali súperovi žiadnu šancu.TASR
Futbalisti MFK Ružomberok vyhrali v zápase 6. kola nadstavby Fortuna ligy skupiny o záchranu proti AS Trenčín a upevnili si siedme miesto. Trenčín ostáva deviaty.

MFK Ružomberok - AS Trenčín 4:1 (2:0)

Góly: 21. Bobček, 28. Domonkos, 73. Gerec, 90+1. Kelemen - 58. Gajdoš, ČK: 66. Azango (AS)

Ružomberok pozíciu favorita potvrdzoval od začiatku. Selecký našiel centrom v šestnástke Bobčeka a ten z prvej otvoril skóre, lenže gól pre ofsajd neplatil. Následne spomínaný Selecký vlastným pokusom len tesne minul priestor troch žrdí. Na druhej strane pohrozil Azango, na konci peknej kombinácie zasiahol Ťapaj.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Po dvadsiatich minútach prišli aj gólové chvíle stretnutia. Tomáš Bobček sa na druhý raz dočkal, hlavou otvoril skóre. Zakrátko sa k nemu pridal Kristóf Domonkos, ktorý dorazil  strelu Madleňáka. Tesne pred prestávkou Soares tesne minul brvno.

Trenčín na úvod druhého dejstva dokázal streliť dôležitý kontaktný zásah. Artur Gajdoš prekonal Ťapaja a ten prišiel o čisté konto. Vrátiť domácim dvojgólový rozdiel mal Madleňák, lenže spred prázdnej bránky sa mu nepodarilo trafiť priestor troch žrdí.

Nádeje hráčov AS na vyrovnanie znížila v 66. minúte druhá žltá a následne červená pre Philipa Azanga. Definitívne ich potom ukončil Štefan Gerec po asistencii Bobčeka. Tento vysoký útočník mal v závere ešte dve zaujímavé možnosti, takisto Selecký zblízka nechal vyniknúť Vozinhu. V nadstavení ho predsa len prekonal ešte striedajúci Marko Kelemen.

Aktuálny pohľad na spodnú šestku.
Aktuálny pohľad na spodnú šestku.Flashscore