Rýchly koniec bývalého veľkého talentu. Ihattaren v Slavii neodohral ani jeden zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rýchly koniec bývalého veľkého talentu. Ihattaren v Slavii neodohral ani jeden zápas
Ihattaren si dres Slavie neoblečie.
Ihattaren si dres Slavie neoblečie.AFP
Holandský futbalista Mohamed Ihattaren (22) skončil v Slavii bez toho, aby za pražský tím odohral čo i len jediný súťažný zápas. Vršovický prvoligový klub na svojom webe uviedol, že sa s ofenzívnym stredopoliarom po vzájomnej dohode predčasne rozišiel.

Slavia angažovala Ihattarena v decembri s cieľom pokúsiť sa oživiť jeho kariéru. Niekdajší veľký talent a bývalý stredopoliar PSV Eindhoven, Juventusu či Ajaxu Amsterdam nehral žiadny duel od júla 2022. V Edene podpísal ročnú zmluvu s trojročnou opciou a doháňal tréningové manko. Do žiadneho zápasu ale nezasiahol.

"Rozhodnutie ukončiť kontrakt bolo učinené vo vzájomnej zhode. Hráč okrem iného vyjadril želanie sústrediť sa na svoju kariéru v rámci svojho blízkeho okolia a rodiny, Slavia ho v tejto voľbe plne podporila," uviedol klub.

Ihattaren má kontroverznú povesť. V januári holandské médiá napísali, že za skutky z posledných dvoch rokov (ublíženie na zdraví a vyhrážanie sa) pôjde pred súd. Slavia uviedla, že si vyžiada od hráča bližšie informácie. Dodala, že ak by bol Holanďan odsúdený za trestnú činnosť, v klube by nemohol pokračovať.