V Španielsku majú jasno: Krejčí mieri do Betisu, Sparta by mala dostať osem miliónov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
V Španielsku majú jasno: Krejčí mieri do Betisu, Sparta by mala dostať osem miliónov
Krejčí strelil počas reprezentačnej prestávky gól do siete Arménska.
Krejčí strelil počas reprezentačnej prestávky gól do siete Arménska.Profimedia
Španielsky denník AS má v budúcnosti Ladislava Krejčího (24) jasno. Kapitán Sparty má mať namierené do Realu Betis. Celok zo Sevilly, ktorý má s týmto hráčom čerstvú skúsenosť zo skupinovej fázy Európskej ligy, údajne pošle na Letnú osem miliónov eur. Dohoda medzi oboma klubmi podľa renomovaného média zatiaľ nie je úplne dotiahnutá.

Betis si podľa spomínaného periodika predstavoval, že ho transfer českého reprezentanta vyjde lacnejšie. Záujem o Krejčího služby by však mal byť z viacerých adries, a tak sa pochopiteľne jeho príchod do sevillského klubu predraží. Ak by sa prestupová čiastka potvrdila, odchod by sa v českej lige zaradil medzi desať najdrahších.

AS tvrdí, že zástupcovia klubov sú dohodnutí a čaká sa na finalizáciu. Hráčov agent Pavel Paska ale takúto informáciu odmietol. "My so Spartou o ničom nevieme," povedal serveru iSport.cz. Líder pražského celku má na Letnej zmluvu do júna 2025 a po titulovej sezóne sa jeho odchod do zahraničia skloňuje stále viac. Už v zime sa špekulovalo o Girone. 

Krejčímu hrá do kariet aj aktuálny stav defenzívy Betisu. Sokratis prišiel do klubu ako dočasné riešenie so zmluvou do konca aktuálnej sezóny, Bartra sa v októbri podrobil operácii s Achillovou šľachou a Chadi Riad je do júna iba na hosťovaní z Barcelony. Skúsený kouč Manuel Pellegrini tak má aktuálne k dispozícii zo stopérov na budúcu sezónu len Germána Pezzellu.