Prečo na mňa všade bučia? Grealish je terčom fanúšikov takmer na každom ihrisku súpera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prečo na mňa všade bučia? Grealish je terčom fanúšikov takmer na každom ihrisku súpera

Grealish v aktuálnej sezóne bojuje o svoje miesto.
Grealish v aktuálnej sezóne bojuje o svoje miesto.Reuters
Stredopoliar Manchestru City Jack Grealish (28) je od svojho prestupu do tímu úradujúceho majstra Premier League často terčom posmeškov a bučania zo strany divákov. Reprezentant Anglicka tvrdí, že celé sa to snaží brať ako kompliment.

Grealish vyhral vo farbách City v minulej sezóne nezabudnuteľné treble. Počas uplynulého ročníka sa však dočkal vypískania na štadióne Stamford Bridge, na pôde Leedsu a aj na ďalších ihriskách.

"Vždy sa pýtam: 'Prečo na mňa bučia?' Moja mama sa ma to pýta tiež," povedal Grealish pre klubový online magazín a pokračoval: "Na každom ihrisku súpera, na ktoré idem, ma vypískajú. Nie som si úplne istý, prečo je to tak. Musím sa len snažiť brať to ako pozitívum alebo kompliment."

Ofenzívny hráč, ktorý prišiel do Citizens z Aston Villy v roku 2021 za približne 100 miliónov libier, bol v posledných mesiacoch pre zranenie vyradený z hry. Teraz dúfa, že v tejto sezóne sa bude podieľať na snahe mužstva opäť vyhrať viacero trofejí:

"Prichádzajú najväčšie zápasy. To sú momenty, keď sa na vás každý pozerá a každý musí podať výkon. Dúfam, že tu budem pre spoluhráčov, manažéra i našich fanúšikov a pokúsim sa byť úspešný v týchto posledných dvoch mesiacoch."

Káder Pepa Guardiolu je po bezgólovej remíze s Arsenalom v tabuľke Premier League na treťom mieste. V stredu sa stretne so štvrtou Aston Villou, následne vyzve Crystal Palace a 9. apríla ho v prvom štvrťfinálovom dueli Ligy majstrov čaká rozbehnutý Real Madrid.

Najbližší program zápasov Citizens.
Najbližší program zápasov Citizens.Flashscore