Atlético rozobralo Cádiz a preskočilo Real na druhej priečke

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Atlético rozobralo Cádiz a preskočilo Real na druhej priečke
Aktualizované
Atlético rozbilo Cádiz a posunulo sa na druhú priečku tabuľky.
Atlético rozbilo Cádiz a posunulo sa na druhú priečku tabuľky.Profimedia
V úvodnom stredajšom zápase 33. kola španielskej futbalovej La Ligy remizovala Valencia na domácom trávniku s Villarrealom. Atlético Madrid nezaváhalo s Cádizom a posunulo sa pred Real Madrid na druhú priečku. Getafe zdolalo doma Celtu Vigo.

Atlético Madrid - Cádiz 5:1 (2:0)

Góly: 2., 28. Griezmann, 50. Morata, 58. Carrasco (11 m), 74. Molina – 73. A. Lozano

Real Madrid hodil v utorok na trávnik rukavicu svojmu mestskému rivalovi prehrou na pôde Realu Sociedad a zverenci Diega Simeoneho nezaváhali. Nevýrazný Cádiz, ktorý si pripísal tretiu prehru z ostatných piatich kôl, doma zdolali jasným rozdielom. V prvom polčase sa dvomi zásahmi blysol Griezmann, ktorý ich má na konte celkovo už trinásť. Po zmene strán Atlético pridalo ďalšie tri góly a v tabuľke sa posunulo na druhú priečku o bod pred "Merengues". 

Tabuľka La Ligy
Tabuľka La LigyFlashscore

Getafe - Celta Vigo 1:0 (1:0)

Gól: 3. Ünal (11 m)

Getafe o svojom dôležitom triumfe, prvom po šiestich kolách bez výhry, rozhodlo hneď v úvode. Ünal šikovne pri prvej akcii predskočil Beltrána a ten ho sfauloval. Loptu na biely bod si postavil tretí najlepší strelec La Ligy a strelil štrnásty presný zásah v ročníku. Celta Vigo dohrávala duel o jedného menej, keď v 77. minúte videl druhú žltú kartu Aidoo. Domáci sa tak opäť dotiahli na Valenciu, obaja majú po 34 bodov. 

Štatistika zápasu
Štatistika zápasuFlashscore

Valencia CF - Villarreal CF 1:1 (0:0)

Góly: 72. Lino - 62. Jackson

Villarreal vstúpil do stretnutia výborne, už v tretej minúte napriahol spoza šestnástky Jackson a mieril do pravej žrde. Domáci odpovedali v 51. minúte, keď Almedia unikol defenzíva a loboval vybehnutého brankára tesne vedľa jeho brány. A tak prišiel trest na opačnej strane.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

V 62. minúte Almeida pred svojou bránou neodkopol loptu, čo pohotovo využil nechytateľnou ranou zblízka Jackson. Hostia si vedenie udržali desať minút. Skrumáž pred Reinovou bránou zužitkoval na vyrovnanie Lino. Valencia sa udržala na sedemnástom mieste tabuľky. Villarreal je piaty.