Barcelona hladko zdolala Atlético. Lewandowski napodobnil Ronalda, Xavi bol vylúčený

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Barcelona hladko zdolala Atlético. Lewandowski napodobnil Ronalda, Xavi bol vylúčený
Barcelona nedala Atléticu žiadnu šancu.
Barcelona nedala Atléticu žiadnu šancu.Profimedia
Futbalisti Barcelony vyhrali v nedeľnom zápase 29. kola španielskej La Ligy na pôde Atlética Madrid a poskočili na druhé miesto tabuľky. Na vedúci Real Madrid však strácajú až osem bodov.

Atlético Madrid - Barcelona 0:3

Hlavnou postavou pri výhre Blaugranas bol poľský útočník Robert Lewandowski, ktorý jeden gól strelil a na dva prihral. Posledným hráčom, ktorý sa na štadióne Atlética podieľal na troch zásahoch bol Cristiano Ronaldo v novembri 2016, on ale strelil hetrik.

Barcelonu nezastavila ani červená karta pre jej trénera Xaviho, ktorý tam zvyšok stretnutia nemohol stráviť na striedačke. Joao Félix sa do siete svojho kmeňového klubu presadil aj v druhom stretnutí tejto sezóny, počas decembra rozhodol o výhre 1:0.

Raphinha zaknihoval siedmu asistenciu v tejto sezóne La Ligu, čím vyrovnal svoj zápis z predošlého ročníka. Celkovo ich má na konte jedenásť, čo je jeho nové maximum. Mladík Fermín López skóroval tretí raz z ostatných piatich zápasov. V nadstavenom čase bol vylúčený domáci obranca Molina.

Prvýkrát v histórii sa stalo, aby Barcelona zdolala päťkrát po sebe Atlético pod vedením trénera Simeoneho. Katalánsky klub neprehral už desaťkrát po sebe (7-3-0). Madridský celok zaznamenal vo všetkých súťažiach už šiestu prehru od 7. februára.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Statsperform

Ďalšie výsledky:

Sevilla - Celta Vigo 1:2

Las Palmas - Almería 0:1

Villarreal - Valencia 1:0

Rayo Vallecano - Real Betis 2:0

Aktuálna tabuľka La Ligy.
Aktuálna tabuľka La Ligy.Flashscore