Barcelona predložila najnovší plán. Na prestup Messiho potrebuje súhlas La Ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona predložila najnovší plán. Na prestup Messiho potrebuje súhlas La Ligy

Zažije Katalánsko návrat svojho hrdinu?
Zažije Katalánsko návrat svojho hrdinu?Profimedia
Barcelona stále čaká na vyjadrenie La Ligy k svojmu najnovšiemu plánu fungovania klubu. Kým od vedenia súťaže nedostane viac informácií, nemôže pokračovať vo svojich letných prestupových úmysloch.

Futbalový riaditeľ Kataláncov Mateu Alemany sa v posledných týždňoch stretol s predstaviteľmi La Ligy, naposledy na večeri v Madride. Predpokladá sa, že diskutovali o pláne životaschopnosti barcelonského klubu počas nasledujúcich dvoch sezón, čo dokazuje, že vedenie je schopné pokryť svoje náklady bez toho, aby bolo stratové.

Od tohto stretnutia bol v záujme úspory nákladov zrušený klubový mediálny kanál BarcaTV, pričom táto správa bola zverejnená skôr, ako ju manažment oznámil svojim zamestnancom. Nikto z nich totiž vopred nevedel, že bude prepustený.

Aktuálny líder tabuľky potrebuje dostať "zelenú", aby mohol zaregistrovať nové zmluvy pre Gaviho, Ronalda Araúja a Marcosa Alonsa. Akýkoľvek prestupový obchod bude takisto potrebovať súhlas súťažného vedenia. To sa týka aj prípadného prestupu Lionela Messiho. Klub zatiaľ nepredložil žiadnu ponuku a neurobí tak, kým nedostane súhlas od La Ligy.