Bellingham naďalej žiari, Realu vystrelil tri body v súboji so Celtou Vigo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bellingham naďalej žiari, Realu vystrelil tri body v súboji so Celtou Vigo

Bellingham má na konte štyri góly v troch ligových zápasoch za Real.
Bellingham má na konte štyri góly v troch ligových zápasoch za Real. AFP
Futbalisti Realu Madrid si odniesli v 3. kole španielskej La Ligy tri body zo zápasu so Celtou Vigo. Opäť úradoval Jude Bellingham (20).

Celta Vigo - Real Madrid 0:1

Real odštartoval sezónu tromi zápasmi vonku v rade, ale výjazdy do Bilbaa a Almeríe mu nespôsobili žiadne väčšie problémy. Veľkú zásluhu na tom má letná posila Jude Bellingham, ktorá skórovala v oboch týchto stretnutiach a čiastočne tak dal zabudnúť na prestup Karima Benzemu. Vo Vigu však spoľahlivý kanonier chýbal aj pre slabšiu formu Iaga Aspasa, takže bod proti Sociedadu v poslednom kole musel zachraňovať pravý obranca Óscar Mingueza.

Hodnotenie aktérov duelu.
Hodnotenie aktérov duelu.Flashscore

Víťazstvo sa pre "Biely balet" nerodilo ľahko. Predovšetkým Carlovi Ancelottimu narobilo vrásky na čele zranenie Viníciusa Júniora, ktorý musel byť vystriedaný už po štvrťhodine hry. Temperamentný tréner sa dostal do varu aj v 68. minúte, keď Rodrygo zahodil penaltu. Ofenzívu "Los Blancos" musel v závere opäť zachraňovať Bellingham. Klub z najväčšieho rybárskeho prístavného mesta na svete nedokázal doma skórovať druhýkrát, k čomu určite prispela aj absencia Gabriho Veigu, ktorý je údajne na ceste do Saudskej Arábie.