Girona privíta Real a Ancelotti nič nepodceňuje. Vinícius je späť a čo ďalší zranení?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Girona privíta Real a Ancelotti nič nepodceňuje. Vinícius je späť a čo ďalší zranení?

Ancelotti počas derby proti Atléticu Madrid.
Ancelotti počas derby proti Atléticu Madrid. AFP
Vie, že ide o veľmi komplikovaný duel a nezabúda ani na minulosezónnu prehru 2:4. Carlo Ancelotti (64) sa na súboj proti aktuálnemu lídrovi tabuľky La Ligy zodpovedne, bez podcenenia, pripravil. Počas tlačovej konferencie potvrdil, že nastúpi Vinícius (23).

Tri zápasy bez víťazstva proti Girone

"Bude to súboj na vysokej úrovni. Musíme podať veľmi komplexný výkon, ak chceme uspieť. Je potrebné, aby mužstvo dobre bránilo, malo rovnováhu a bolo nebezpečné v ofenzíve." 

Spomienky na posledný duel

"Nebude to ako v minulej sezóne. Hrajú veľmi dobre, ale určite máme šancu vyhrať."

Posledné vzájomné súboje
Posledné vzájomné súbojeFlashscore

Zjav sezóny

"Musíte dať pravdu tabuľke. Girona si na úvod ročníka počínala lepšia než ktokoľvek iný. Nehrajú v európskych súťažiach. Môžu sa plnohodnotne pripraviť na stretnutia uprostred týždňa. Hráči lepšie regenerujú."

Antonio Rüdiger

"Podarilo sa nám ho dať dokopy. Nebolo to nič vážne. Mužstvo je trochu unavené, ale veľmi sa teší na nasledujúce vystúpenia."

Ancelotti počas piatkového tréningu vo Valdebebase.
Ancelotti počas piatkového tréningu vo Valdebebase.@realmadrid

David Alaba

"Absolvoval testy. Ide o ľahké zranenie. Pokúsime sa urobiť všetko, aby bol k dispozícii pre zápas Ligy majstrov proti Neapolu."

Vinícius

"Nastúpi a uvidíme, ako dlho vydrží. Dúfam, že to bude celý zápas. Vyzerá veľmi dobre a je úplne zotavený. Bude kľúčový, ako vždy."

Rodrygo

"Nedáva toľko gólov, ako všetci očakávali. Nebol presný pred bránou, ale z hľadiska práce prispel veľa. Trochu odpočinku by mu mohlo pomôcť".