Girona zažíva najhoršie obdobie v sezóne, prehrala na pôde Bilbaa

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Girona zažíva najhoršie obdobie v sezóne, prehrala na pôde Bilbaa
Bilbao doma zdolalo Gironu.
Bilbao doma zdolalo Gironu.Profimedia
Futbalisti Athleticu Bilbao vyhrali v pondelkovej dohrávke 25. kola španielskej La Ligy proti favorizovanej Girone 3:2.

Athletic Bilbao - Girona 3:2

Girona nevyhrala už tretí raz po sebe, pričom raz remizovala a dvakrát prehrala, čo je jej najhoršie obdobie v sezóne. Katalánske prekvapenie aktuálneho ročníka zaznamenalo celkovo tretiu porážku, predošlé dve prišli proti Realu Madrid. Výraznú úlohu zohral domáci Alex Berenguer, ktorý má na konte celkovo šesť presných zásahov.

Iba dva potrebuje na to, aby vyrovnal svoju najlepšiu sezónu v kariére. O víťazný gól sa po hodine hry postaral Iňaki Williams, v La Lige sa presadil prvý raz od 11. decembra. Girona spravila dve chyby vedúce k inkasovanému gólu, čo sa jej v najvyššej súťaži počas jedného stretnutia ešte nikdy nestalo.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Postarali sa o ne Aleix García a Miguel Gutiérrez. V predošlých 38 dueloch pritom takéto zaváhania mužstvo predviedlo dokopy iba v troch prípadoch. Bilbao je teda len druhým tímom v prebiehajúcej sezóne La Ligy, ktorý zdolal Gironu. Baskický tím si vďaka tomu upevnil piate miesto a na štvrté Atlético Madrid stráca iba dva body.

Hostia napriek prehre ostávajú na druhom mieste tabuľky, ale na vedúci Real Madrid strácajú už šesť bodov. Tretia Barcelona má iba o dva menej.

Aktuálna tabuľka La Ligy.
Aktuálna tabuľka La Ligy.Flashscore