Isco naďalej žiari, sám zariadil výhru Betisu. Atlético potvrdilo skvelú formu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Isco naďalej žiari, sám zariadil výhru Betisu. Atlético potvrdilo skvelú formu
Aktualizované
Isco strelil víťazný gól v nadstavenom čase druhého polčasu.
Isco strelil víťazný gól v nadstavenom čase druhého polčasu.Profimedia
Futbalisti Realu Betisu vyhrali v zápase 11. kola španielskej La Ligy na domácej pôde proti Osasune tesne 2:1. Rayo Vallecano remizovalo s Realom Sociedad. Atlético Madrid vyhralo už svoj šiesty ligový zápas po sebe.

Real Betis - Osasuna 2:1

Skúsený stredopoliar Isco sa stal hrdinom domáceho tímu, pretože najskôr našiel prihrávkou Williana Josého a aj keď Osasuna vyrovnala, práve on strelil v nadstavenom čase druhého polčasu víťazný presný zásah. Gólmana nachytal prekvapivým pokusom z uhlu. Bývalý hráč Realu Madrid získal už siedmy raz v tejto sezóne ocenenie pre najlepšieho hráča zápasu a to pred letným príchodom do Betisu nehral deväť mesiacov, počas ktorých bol bez klubu. Sevillský tím je v tabuľke deviaty, Osasuna jedenásta.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Rayo Vallecano - Real Sociedad 2:2

Ghanský obranca Abdul Mumin síce má 25 rokov, ale strelil len svoj druhý gól v seniorskej kariére, naprieč všetkými súťažiami odohral 123 zápasov. Ten prvý vsietil ešte v sezóne 2018/19 za dánsky Nordsjaelland. Skóre však otočil dvomi gólmi kapitán Mikel Oyarzabal, druhý dal z pokutového kopu. Celkovo ich v aktuálnom ročníku zaznamenal šesť a jeden pridal v Lige majstrov. Remízu pre Rayo zachránil Bebé.

Kapverdský reprezentant a bývalý hráč Manchestru United sa rovnako ako pred týždňom presadil v prvej minúte nadstavenia druhého polčasu. Vtedy vystrelil madridskému tímu výhru 1:0, teraz remízu 2:2. Rayo neprehralo už sedemkrát po sebe, piaty raz z ostatných šiestich stretnutí remizovalo a je siedme. Real Sociedad sa nachádza na piatej priečke.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Athletic Bilbao - Valencia 2:2

Bilbao sa doma síce dostalo do vedenia zásluhou skúseného de Marcosa a jeho prvého gólu v tejto sezóne, ale dvojica Fran Peréz a Hugo Duro skóre otočila, keďže si vzájomne prihrali a mali bilanciu 1+1. Prvý menovaný strelil svoj premiérový gól v La Lige, doposiaľ sa medzi seniormi trafil iba za béčko Valencie v tretej lige. Pre Dura to bol piaty zásah v sezóne a štrnásty medzi španielskou elitou. Athletic ale zachránil bod v siedmej minúte nadstavenia vďaka Berenguerovi. Dvakrát asistoval Iňaki Williams. Ten má na konte už štyri prihrávky, pričom jeho rekordom v jednej sezóne je šesť.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore.

Atlético Madrid - Alavés 2:1

Atlético splnilo pozíciu favorita a poskočilo už na tretie miesto pred Barcelonu, ktorá je až štvrtá. Madridský tím vyhral šiesty ligový zápas po sebe a má najlepšiu formu zo všetkých tímov La Ligy. Rozhodol už počas prvého polčasu, keď najskôr mladý Rodrigo Riquelme strelil druhý gól v sezóne a svoj šiesty ligový pridal Álvaro Morata, ktorý pri prvom asistoval. Skúsený útočník sa okrem toho trikrát presadil v Lige majstrov. "Atleti" strácajú na prvý Real Madrid a druhú Gironu zhodne po tri body. Majú jeden odložený zápas k dobru. Ander Guevara premiérovým gólom za Alavés a prvým ligovým od apríla 2021 ešte znížil, ale na body to nováčikovi nestačilo.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore