Odkladá sa veľké lúčenie? Kroos údajne predĺži zmluvu s Realom Madrid

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Odkladá sa veľké lúčenie? Kroos údajne predĺži zmluvu s Realom Madrid
Kroos je neodmysliteľnou súčasťou bieleho baletu.
Kroos je neodmysliteľnou súčasťou bieleho baletu.AFP
Predĺženie zmluvy Toniho Kroosa (34) s Realom Madrid by sa malo čoskoro stať realitou. Skúsený nemecký futbalista vraj bude v hlavnom meste Španielska pokračovať aj v budúcej sezóne.

Kontrakt by mal byť predĺžený o rok. Tak to chce nemecký stredopoliar, takisto aj Florentino Pérez a José Ángel Sánchez, prezident a generálny manažér bieleho baletu. Podľa Fabrizia Romana bude pracovný dokument Kroosa platiť do 30. júna 2025. Chýba už len podpis. Zrejme by malo ísť len o formalitu, pretože obe strany udržiavajú mimoriadne korektné vzťahy.

Kroos už minulú sezónu predĺžil zmluvu o jeden rok. Vtedy čakal, ako sa bude vyvíjať ročník, či s ním bude tréner Ancelotti naďalej počítať a či sa bude cítiť dostatočne užitočný a silný na to, aby si mohol futbal naďalej užívať. V tom čase sa nechal počuť, že v deň, keď sa rozhodne Real Madrid opustiť, zavesí kopačky na klinec nadobro.

Tento deň sa však zdá byť o niečo vzdialenejší, keďže sa rozhodol vrátiť do národného tímu Nemecka, aby si zahral na majstrovstvách Európy, ktoré sa budú hrať v jeho rodnej krajine. Návrat do reprezentácie znamená, že má energiu na to, aby opäť zdvojnásobil svoje úsilie.