Predĺženie zmluvy ako darček? Na Vianoce chcem od hráčov dve výhry, vraví Ancelotti

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Predĺženie zmluvy ako darček? Na Vianoce chcem od hráčov dve výhry, vraví Ancelotti

Šéf lavičky Realu ostáva pokojný a sústredený.
Šéf lavičky Realu ostáva pokojný a sústredený.Reuters
Tréner Carlo Ancelotti (64) uviedol, že má ešte dostatok času na rozhodnutie o svojej ďalšej zmluve s Realom Madrid. Vyjadril sa tak po tom, čo bol v priebehu roka opakovane spájaný s funkciou kormidelníka brazílskej reprezentácie.

Ancelottiho zmluva s "Los Blancos" vyprší na konci aktuálnej sezóny. Bývalý prezident Brazílskej futbalovej federácie (CBF) Ednaldo Rodrigues povedal, že skúsený Talian je preferovaným kandidátom na miesto Titeho, ktorý odišiel po štvrťfinálovom vypadnutí Brazílie na minuloročných majstrovstvách sveta.

Na tlačovej konferencii sa ostrieľaného kouča spýtali, či mu Real na Vianoce ponúkne nový kontrakt: "Svoj darček som už dostal, zostal som tu ako hlavný tréner, to je najdôležitejšie. Ako som už povedal, stále mám čas premýšľať o predĺžení zmluvy," povedal pred domácim stretom s Villarrealom.

"Pokiaľ ide o darčeky, moji hráči by mi ich mohli dať v podobe víťazstva. Najviac si želám, aby sme tento rok ukončili dobre a vyhrali oba zostávajúce duely, aby sme mali pokojné Vianoce," dodal Ancelotti. 

Real, ktorý je v tabuľke La Ligy na druhom mieste, sa bude v nedeľu snažiť víťazstvom nad štrnástou "žltou ponorkou" dočasne predbehnúť vedúcu Gironu.