Rayo aj druhýkrát v sezóne získalo body od Realu Madrid, Carvajal videl červenú kartu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rayo aj druhýkrát v sezóne získalo body od Realu Madrid, Carvajal videl červenú kartu
Rayo druhýkrát v sezóne remizovalo s Realom Madrid.
Rayo druhýkrát v sezóne remizovalo s Realom Madrid.Profimedia
Futbalisti Realu Madrid remizovali v nedeľnom zápase 25. kola španielskej La Ligy na pôde Raya Vallecano 1:1.

Rayo Vallecano - Real Madrid 1:1

Real Madrid prvýkrát pod trénerom Ancelottim zažil sériu 19 ligových meraní síl bez prehry, ale bod z pôdy Raya sa mu určite bude máliť. Napriek tomu ostáva na prvom mieste tabuľky so ziskom 62 bodov, čo je o šesť viac, ako získala druhá Girona. Tá má k dobru pondelkovú dohrávku na pôde Bilbaa.

Hostia sa dostali už na úvod do vedenia, keď sa ôsmym ligovým zásahom v ročníku presadil Joselu. Stal sa prvým Španielom v drese "bieleho baletu", ktorý sa dostal na toto číslo za 25 zápasov od čias Moratu (2016/17). Vyrovnal Raúl De Tomás. Do siete svojho materského klubu zaznamenal prvú trefu v tejto sezóne.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Navyše, Real Madrid premiérovo inkasoval z pokutového kopu. Doteraz bol posledným tímov z TOP 5 najlepších líg, ktorý nedostal gól z penalty. Rayo v úvodnom vzájomnom stretnutí tohto ročníka uhralo na Santiago Bernábeu remízu 0:0, favorita tak obralo o body dvakrát.

Spomínaný duel je zároveň jediným v aktuálnej sezóne, keď "Los Blancos" neskórovali. Hostia nastúpili bez vykartovaného Mendyho, k dispozícii stále nebol ani Rüdiger. Aj preto nastúpil v strede obrany s kapitánom Nachom defenzívny stredopoliar Tchouaméni.

V závere nadstaveného času sa zbytočne vykartoval Carvajal. Najskôr videl žltú kartu za protesty a zakrátko po súboji udrel protihráča. Rayo poskočilo na štrnáste miesto, ale na víťazstvo čaká už šesť vystúpení. Za toto obdobie to bol pre madridský klub iba druhý bod.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ďalší program dnešného dňa:

Granada - Almería 1:1

Malorka - Real Sociedad 1:2

Betis - Alavés 0:0