Real Madrid zdolal Rayo, Elche obralo o body Sevillu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Real Madrid zdolal Rayo, Elche obralo o body Sevillu
Aktualizované
Real Madrid zvládol duel s Rayom.
Real Madrid zvládol duel s Rayom.Profimedia
36. kolo španielskej La Ligy prinieslo nečakanú remízu Sevilly s posledným celkom súťaže Elche. Real Madrid pokoril Rayo, tri body majú aj Villareal a Getafe.

Elche - Sevilla 1:1 (1:1)

Góly: 25. Tete Morente - 10. Lamela

ČK: 18. Gueye

Skóre sa menilo už v 10. minúte. Po obrannej hlavičke Donalda prihral Acuňa na Gueyeho. Akcia pokračovala cez en-Nesírího, ktorý z prvej sklepol na stred Ericovi Lamelovi. Argentínčan tvárou v tvár brankárovi poslal loptu po zemi do protipohybu k ľavej tyči.

Favorit stretnutia hral od 18. minúty v oslabení po vylúčení Gueyeho a následne rýchlo stratil jednogólové vedenie. Josan pretiahol center na ľavú stranu šestnástky, odkiaľ Tete Morente zakončoval cez protihráča netypicky zadnou časťou tela. Finalista Európskej ligy tak berie iba bod.

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Flashscore

Real Madrid - Rayo Vallecano 2:1 (1:0)

Góly: 31. Benzema, 89. Rodrygo - 84. De Tomás

Hráči Realu vyšli pred zápasom v dresoch s číslom 20 a vyjadrili podporu Vinicíusovi Júniorovi, ktorý bol v uplynulom období viackrát terčom rasistických urážok. Brazílčan v dueli nenastúpil pre problémy s kolenom, zápas sledoval na tribúne po boku prezidenta Realu Florentina Péreza. Domáci napokon rozhodli o svojom triumfe až minútu pred koncom riadneho hracieho času.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore

FC Villarreal - Cádiz CF 2:0 (2:0)

Góly: 20. a 45+1. Jackson

"Žltá ponorka" splnila svoju povinnosť a po dvojgólovom triumfe jej patrí 5. miesto v tabuľke a vidina účasti v budúcoročnej edícii európskych pohárov.

Betis - Getafe 0:1 (0:0) 

Gól: 69. Alderete

ČK: 78. Pezzela

Espanyol - Atlético Madrid 3:3 (0:2)

Góly: 64. Montes, 75. Joselu (pen.), 79. Souza - 21. Ñíguez, 44. Griezmann, 46. Carrasco

Atlético premrhalo v divokom zápase dvojgólové vedenie a prepustilo druhú priečku madridskému rivalovi. Espanyolu patrí 19. miesto.

Aktuálna tabuľka ligy.
Aktuálna tabuľka ligy.Flashscore