Šláger La Ligy rozhodol jediný gól, bitku v zóne zostupu vyhrala Valencia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Šláger La Ligy rozhodol jediný gól, bitku v zóne zostupu vyhrala Valencia
Aktualizované
Katalánci opäť neinkasovali.
Katalánci opäť neinkasovali.Profimedia
Nedeľa v La Lige začala bitkou tímov zo zostupového pásma. Dôležité tri body si z ihriska Elche vzala Valencia. Ťahákom bol súboj v Barcelone, kde si domáci tím poradil s madridským Atléticom.

Elche - Valencia 0:2 (0:2)

Góly: 19. Lino, 42. Verdú (vl.)

Štadión Manuela Martíneza Valera hostil duel mužstiev zo zóny zostupu - posledné Elche privítalo devätnástu Valenciu. Prvý vzájomný súboj oboch celkov priniesol v októbri remízu 2:2. Podobný rezultát nemohli dopustiť najmä hostia, ktorí sa v tabuľke chceli dostať o pozíciu vyššie pred Espaynol. Túto métu si napokon zabezpečili ziskom troch bodov, o čom rozhodli už počas prvej polovice stretnutia. Pre domácich to bola piata prehra v rade.

Posledných 7 duelov Elche
Posledných 7 duelov ElcheFlashscore

Barcelona - Atlético Madrid 1:0 (1:0)

Gól: 44. Torres

Jednoznačný šláger kola bol k videniu na štadióne Camp Nou, kde líder La Ligy privítal Atlético. Januárové meranie síl sa skončilo jednogólovým víťazstvom Kataláncov, rovnaký rezultát sa zopakoval aj po vyše troch mesiacoch. Streleckým faktorom duelu sa stal tesne pred polčasovou prestávkou Ferran Torres.

Okrem presného zásahu zaujal súboj aj poslednou 15-minútovkou, počas ktorej rozhodca udelil až 10 žltých kariet, z čoho osem patrilo mužstvu z Madridu. Gólman ter Stegen si pripísal už 23. čisté konto sezóny. Barcelona si výhrou udržala 11-bodový odstup od druhého Realu.

Prvá pätica tabuľky La Ligy
Prvá pätica tabuľky La LigyFlashscore

Malorka - Getafe 3:1 (0:1)

Góly: 57. a 90+4. Kang-in, 64. Raillo - 23. Mayoral

FC Sevilla - Villarreal 2:1 (1:0)

Góly: 34. Mir, 90.+4 En Nesyri - 57. Torres