Real Madrid víťazne, Espanyolu strelil tri góly. Valencia zdolala Osasunu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Real Madrid víťazne, Espanyolu strelil tri góly. Valencia zdolala Osasunu
Aktualizované
Modrič priviedol svoj tím k víťazstvu.
Modrič priviedol svoj tím k víťazstvu.Profimedia
Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v 25. kole španielskej La Ligy nad Espanyolom 3:1. Elche remizovalo s Valladolidom a Celta Vigo zdolala Rayo Vallecano rozdielom triedy. Valencia triumfovala nad Osasunou.

Real Madrid - RCD Espanyol 3:1 (2:1)

Góly: 22. Vinícius, 39. Militao - 90. + 3 Asensio - 8. Joselu

Favorit stretnutia prehrával od 8. minúty. Joselu dostal vo vnútri pokutového územia presný pas a prekonal Courtoisa strelou k pravej žrdi. Espanyol si však vedenie dlho neudržal. Vinícius ponúkol v 22. minúte divákom krásnu sólo akciu, na konci ktorej prudko vystrelil z vnútra šestnástky. Fernando Pacheco si s pokusom do pravého dolného rohu nedokázal poradiť. 

Real do konca prvého dejstva otočil skóre po presnom zásahu Militaa a v nadstavenom čase druhého polčasu poistil tri body pre domácich Asensio. "Biely balet" je na druhom mieste tabuľky, Espanyolu patrí 13. priečka.

Elche - Valladolid 1:1 (0:1)

Góly: 90+6. Morente - 4. Larin

ČK: 90.+12 Mesa, Hongla

Celta Vigo - Rayo Vallecano 3:0 (0:0)

Góly: 51. a 85. Aspas, 52. Ciss (vl.)

Valencia - Osasuna 1:0 (0:0)

Gól: 74. Kluivert

O osude zápasu rozhodol v záverečnej pätnásťminútovke Justin Kluivert, ktorý ukázal veľkú dávku vôle, aby sa dostal k lopte pred obrancami súpera a zvnútra pokutového územia zakončil do pravej časti siete. Domáci potrebovali výhru ako soľ, momentálne sú na 16. priečke, no Sevilla a Almería majú zápas k dobru. Osasune patrí 8. miesto.