Nemec naštartoval mužstvo k obratu, Voluntari prelomilo nekonečnú sériu bez výhry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nemec naštartoval mužstvo k obratu, Voluntari prelomilo nekonečnú sériu bez výhry
Nemec oprášil kopačky strelca.
Nemec oprášil kopačky strelca.Profimedia
Adam Nemec (38) gólovo prispel k obratu FC Voluntari, klub sa tak po výhre v Kluži mohol tešiť z ligového víťazstva, na ktoré čakal dlhé tri mesiace. Pre slovenského útočníka to bol štvrtý presný zásah v aktuálnom ročníku rumunskej Lige 1.

Universitatea Kluž - Voluntari 1:2

Posledný triumf v ligovom prostredí svieti pri názve klubu hostí ešte na konci augusta, keď sa im na domácom štadióne podarilo vyhrať 2:1 proti Rapidu Bukurešť. Takmer na deň presne trojmesačné čakanie ukončili spoluhráči Adama Nemca totožným výsledkom v Kluži.

Bývalý reprezentant Slovenska sa na otočke svojho tímu podieľal vyrovnávajúcim gólom, keď sa presadil prvýkrát od 23. septembra. Krátko po polhodine hry upravoval priebežný stav na 1:1. V 61. minúte sa na listinu strelcov pridal aj jeho kolega Dumiter, čím rozhodol o vytúženom víťazstve.

Voluntari sa troch ligových bodov dočkalo po šiestich prehrách a štyroch remízach. Medzitým si tamojší káder náladu jemne zlepšoval v pohári, v ktorom dvakrát vyhral a raz remizoval. Po 15 odohraných zápasoch mu so ziskom 16 bodov patrí dvanásta priečka najvyššej rumunskej súťaže.

Tabuľka Ligy 1.
Tabuľka Ligy 1.Flashscore