Gól Manchestru City nemal platiť, tvrdí Ancelotti. Zábery mu dávajú za pravdu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gól Manchestru City nemal platiť, tvrdí Ancelotti. Zábery mu dávajú za pravdu

Portugalský arbiter nemal pochopenie pre námietky domáceho kormidelníka.
Portugalský arbiter nemal pochopenie pre námietky domáceho kormidelníka.Profimedia
Manažér Realu Madrid Carlo Ancelotti (63) povedal, že jeho tím si zaslúžil poraziť Manchester City, ale po prvom zápase semifinále Ligy majstrov bol s výkonom svojich hráčov spokojný.

"Los Blancos" sa v úvode zápasu ťažko presadzovali, to sa ale zmenilo v 36. minúte, keď sa parádnou strelou z diaľky presadil Vinícius Júnior, čím španielskemu gigantovi priniesol na kopačky väčší pokoj. Domáci si dokázali vytvoriť niekoľko ďalších šancí na zvýšenie náskoku, v 67. minúte ich tvrdou a presnou ranou schladil Kevin De Bruyne.

"Súperili sme, bojovali. Myslím, že sme si zaslúžili vyhrať. Bol to kvalitný zápas a do druhého duelu ideme s dobrým pocitom. Výsledok nás neodmeňuje za to, čo sme urobili na ihrisku, ale toto semifinále bude tesné do poslednej minúty," povedal Ancelotti pre Movistar Plus a dodal:

"Počas prvých 30 minút mal viac loptu v držaní náš súper, ale to nás netrápilo, pretože sme boli vzadu dobre postavení a čakali sme na efektívny prechod. V druhom polčase sa nám podarilo lepšie vychádzať z obrany a mali sme vyhrať, ale pocity sú dobré."

Ancelotti je na postrannej čiare zvyčajne pokojný a rozvážny, ale po góle Manchestru City na moment stratil svoju rozvahu a za rozhorčené sťažnosti dostal od portugalského rozhodcu Artura Diasa žltú kartu. Talian mal pocit, že pri príprave vyrovnávajúceho zásahu bola lopta mimo ihriska.

"Rozhodca bol príliš roztržitý. V predchádzajúcej rozohrávke to bol roh pre nás, ktorý nevidel. Lopta bola mimo hry, technológia na záberoch, ktoré ukázal BeIN Sports, to jasne ukazuje. Je zvláštne, že to nevidel. Dal mi žltú kartu, a to som ani nehral. Niektorí hráči na ihrisku si zaslúžili viac kariet. Rozhodca nebol veľmi pozorný," uviedol skúsený lodivod na tlačovej konferencii.

Kouč Madridčanov však vravel, že je spokojný s tým, ako sa jeho káder prezentoval: "Musíme hrať tak, ako sme hrali dnes. Trochu nás zatlačili, ale stratégia bola dobrá, bránili sme a kontrolovali loptu. Sme spokojní a s dobrými pocitmi sa tešíme na druhé stretnutie." O všetkom sa rozhodne v stredu 17. mája na Etihad Stadium