Je to čas veľkých hráčov, som pripravený, odkazuje Mbappé pred bitkou s Barcelonou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Je to čas veľkých hráčov, som pripravený, odkazuje Mbappé pred bitkou s Barcelonou

Mbappé verí v tímový úspech.
Mbappé verí v tímový úspech.AFP
Kylian Mbappé (25) sníva o tom, že sa s Parížom Saint-Germain rozlúči triumfom v Lige majstrov. Predtým však bude musieť okrem iných poraziť aj Barcelonu, ktorá je súperom bohatého celku vo štvrťfinále.

Francúzsky útočník pravdepodobne v najbližších rokoch zažije s Barcelonou veľa vzájomných duelov, ak sa potvrdí jeho prestup do Realu Madrid. Zatiaľ sa však nevie dočkať toho, keď proti Kataláncom v stredu večer nastúpi vo farbách PSG v prvom štvrťfinálovom zápase na domácej pôde.

"Je to čas veľkých hráčov. Som pripravený a ako vždy sa nebudem skrývať," povedala hviezda francúzskeho celku pre Telefoot pred súbojom so španielskym veľkoklubom. Prvý duel teda bude v Paríži a Mbappé dúfa, že jeho tím dokáže urobiť rozhodujúci krok k úspešnému ročníku LM: "Pri pohľade na dynamiku, ktorú máme, je toto obdobie zlomovým bodom sezóny."

"Na konci apríla už budeme vedieť, akú sezónu môžeme mať," dodal Mbappé, ktorý si je vedomý, že na to, aby sa po dvoch zápasoch Parížania dostali cez káder z Camp Nou, budú potrebovať viac ako zvyčajne. "Som si istý, že do toho dáme všetko. Potom príde výsledok... je to v Božích rukách," poznamenal.