Návrat po obvinení a hneď Liga majstrov? Antony prichádza do úvahy, vraví ten Hag

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat po obvinení a hneď Liga majstrov? Antony prichádza do úvahy, vraví ten Hag

Antony nehral za United už mesiac.
Antony nehral za United už mesiac.Reuters
Krídelník Manchestru United Antony (23) by sa mohol vrátiť do zápasového tempa v Lige majstrov proti Galatasarayu, povedal v pondelok manažér Erik ten Hag (53).

Brazílčan nehral za United od prvého septembrového týždňa a bol vyradený aj zo zostavy národného mužstva na dva kvalifikačné zápasy MS v súvislosti s policajným vyšetrovaním obvinení z napadnutia zo strany jeho bývalej priateľky Gabriely Cavallinovej. Antony poprel akékoľvek previnenie. 

Minulý týždeň klub z Premier League potvrdil, že ofenzívny futbalista bude pokračovať v tréningu. "Red Devils" predtým súhlasili s tým, aby si zobral voľno. "Antony prichádza do úvahy. Včera sa prvýkrát vrátil do tréningového procesu tímu. Máme záverečný tréning a potom sa rozhodneme," povedal ten Hag novinárom pred utorkovým domácim zápasom LM proti tureckému majstrovi Galatasarayu.

Holandský kormidelník tiež potvrdil, že Argentínčan Lisandro Martínez bude musieť podstúpiť operáciu zraneného chodidla. Obranca United bol vyradený z hry na dlhšie obdobie po tom, ako si zhoršil zranenie, ktoré utrpel v apríli.

United nastúpia na duel proti Turkom po sobotňajšej prehre s Crystal Palace, ktorá ich v tabuľke Premier League posunula na 10. miesto. Bola to ich štvrtá ligová porážka v sezóne, čo je ich najhorší štart od ročníka 1989/90.

Napriek nedávnym problémom ten Hag vravel, že jeho káder napreduje, ale dodal: "Musíme sa prispôsobiť. Na ľavej strane nemáme plnohodnotného hráča. V našej hre sú nedostatky. Je tu veľa pozitív, ale v konečnom dôsledku ide o výsledky, a tie sme nedosiahli."

Výsledky posledných duelov Manchestru United
Výsledky posledných duelov Manchestru UnitedFlashscore

Tím z Old Trafford je na konci skupiny A v Lige majstrov po prehre 3:4 na pôde Bayernu Mníchov z úvodného zápasu, obranca Raphael Varane ale tvrdí, že mužstvo má na to, aby v LM triumfovalo.

"Na to, aby ste vyhrali trofeje, musíte byť efektívni. V tíme máme kvalitu na to, aby sme vyhrávali súťaže. Musíme napredovať, zlepšovať sa a dbať na každý detail. Sme kvalitné mužstvo s dobrou mentalitou. Môžeme konkurovať najlepším tímom na svete," vyjadril sa Francúz.