Liga majstrov: Nepamätám si, kedy som naposledy hral futbal bez bolesti, priznáva Jesus

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nepamätám si, kedy som naposledy hral futbal bez bolesti, priznáva Jesus

Gabriel Jesus mal v poslednom čase viacero problémov so zranením kolena
Gabriel Jesus mal v poslednom čase viacero problémov so zranením kolenaAFP
Útočník Arsenalu Gabriel Jesus (27) prežil od majstrovstiev sveta 2022 sériu zranení. Brazílsky reprezentant uviedol, že si nepamätá, kedy naposledy hral bez bolesti.

Jesus sa po zranení v Katare podrobil operácii kolena a potom ho postihli ďalšie tri herné výpadky pre problém s kolenom.

Keďže Arsenal je na čele Premier League a v utorok ho čaká prvý zápas štvrťfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, plne zotavený Jesus by mohol byť v závere sezóny dôležitým faktorom na ceste za trofejami.

"Niekedy to (v kolene) cítim. Nepamätám si, kedy som naposledy hral futbal bez bolesti. Bohužiaľ, mal som nejaké problémy a ľudia to nie vždy vidia. Psychicky sa však snažím byť silný," povedal Jesus v pondelok novinárom.

Posledných päť zranení Jesusa.
Posledných päť zranení Jesusa.Flashscore

Brazílčan, ktorý v tejto sezóne strelil osem gólov vo všetkých súťažiach, skonštatoval, že sa neobáva, že Arsenal podpíše nového útočníka.

"Oni už teraz vedia, či ho chcú, alebo nie. To by mohla byť otázka pre nich. Mojou úlohou je tvrdo trénovať a zlepšovať to, čo zlepšovať mám. Špekulácie tu budú vždy," dodal. 

Arsenal - Bayern Mníchov (utorok, 21:00)