Ďalší odchod z milionárskeho PSG. Po Messim opúšťa klub aj Ramos: Vydal som zo seba všetko

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalší odchod z milionárskeho PSG. Po Messim opúšťa klub aj Ramos: Vydal som zo seba všetko
Sergio Ramos pôsobí v PSG od roku 2021.
Sergio Ramos pôsobí v PSG od roku 2021.Reuters
Španielsky obranca Sergio Ramos (37) sa pripojí k Lionelovi Messimu (35) a takisto opúšťa francúzskeho majstra Paríž Saint-Germain, informoval v piatok klub z Ligue 1.

Ramos prišiel do Parku princov na základe voľného prestupu pred sezónou 2021/22 po tom, čo sa nedohodol na predĺžení svojho 16-ročného pôsobenia v Reale Madrid.

Skúsený stopér, ktorý so Španielskom vyhral majstrovstvá sveta, dvakrát aj EURO a okrem toho získal s "Los Blancos" množstvo trofejí, opustí francúzsku metropolu, keďže mu vyprší zmluva.

Počas dvoch sezón strávených v parížskom klube získal dva ligové tituly a francúzsky Superpohár. Prezident PSG Al-Khelaifi poďakoval ikonickému obrancovi za jeho pôsobenie v hlavnom meste krajiny.

"Sergiovo vodcovstvo, tímový duch a profesionalita v kombinácii so skúsenosťami na najvyššej úrovni z neho robia skutočnú futbalovú legendu a bolo nám cťou, že sme ho mohli mať v Paríži," uviedol vo vyhlásení. 

K odchodu sa pred sobotňajším duelom proti Clermontu vyjadril aj samotný futbalista: "Je to špeciálny deň, rozlúčim sa s PSG a uzavriem ďalšiu kapitolu v mojom živote. Netuším, o koľkých miestach môže jeden človek povedať, že boli jeho domovom, no bez pochybností to môžem vyhlásiť o Paríži a jeho fanúšikoch. Ďakujem za dve výnimočné sezóny, počas ktorých som vydal zo seba všetko," vyjadril sa na sociálnych sieťach Ramos.

V poslednej sezóne Ligue 1 odohral Ramos 32 duelov.
V poslednej sezóne Ligue 1 odohral Ramos 32 duelov.Flashscore