Obavy sa naplnili. Škriniara čaká operácia členka a niekoľkomesačná pauza

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obavy sa naplnili. Škriniara čaká operácia členka a niekoľkomesačná pauza

Milan Škriniar mal v súboji s Toulouse smolu. Vážne si poranil členok.
Milan Škriniar mal v súboji s Toulouse smolu. Vážne si poranil členok. AFP
Milan Škriniar (28) síce v stredu oslávil vo francúzskej metropole prvú trofej, ale draho za ňu zaplatil. Slovenský reprezentant strávil na trávniku domáceho Superpohára proti Toulouse (2:0) 70 minút, keď musel hraciu plochu opustiť so zraneným členkom. Obavy sa naplnili a rodák zo Žiaru nad Hronom má pred sebou operáciu a po nej niekoľkomesačnú prestávku. Skúsený stopér začína boj s časom, keďže v lete je na programe EURO v Nemecku. Informáciu priniesol L'Équipe.

Po záverečnom hvizde a vo víre osláv sa novinári nezabudli spýtať na zdravotný stav jedného z pilierov defenzívy trénera Enriqueho. Španiel nemal pozitívne správy. "Nie je to ľahké zranenie. Počkáme, čo ukážu testy. Som si však istý, že v najbližších zápasoch bude mimo hry," uviedol šéf lavičky. 

Hlavný tréner Paríža sa nemýlil. Akurát z najbližších zápasov sa stanú najbližšie mesiace. Vyšetrenia totiž v prípade Milana Škriniara potvrdili, že slovenský obranca si nešťastne vyvrtol ľavý členok. Čaká ho operácia. 

Francúzske médiá na čele s L'Équipe informujú, že Slovák s určitosťou vynechá osemfinále Ligy majstrov proti Realu Sociedad. Jedno je isté, Škriniar bude robiť všetko pre to, aby bol 100 % fit do štartu európskeho šampionátu, ktorý je na programe od 14. júna.