Škriniar má za sebou víťazný debut. Paríž zdolal v príprave nováčika Ligue 1

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar má za sebou víťazný debut. Paríž zdolal v príprave nováčika Ligue 1

Milan Škriniar nastúpil do druhého polčasu prípravného súboja s Le Havre.
Milan Škriniar nastúpil do druhého polčasu prípravného súboja s Le Havre.Profimedia
Slovenský futbalista Milan Škriniar (28) si odbil premiéru vo francúzskom Paríži St. Germain. V piatok odohral druhý polčas v prípravnom zápase proti Le Havre, ktorý úradujúci francúzski majstri vyhrali 2:0. Ich súper postúpil do Ligue 1 po štrnástich rokoch.

Nový kormidelník Luis Enrique zostavou premiešal a minutáž rozdelil medzi viacerých hráčov. Po zmene strán sa na trávnik nedostal len slovenský reprezentant, ale napríklad aj Kylian Mbappé či Ekitike. Práve spomínaná dvojica sa postarala o oba presné zásahy a zároveň prvú výhru. 

Parížanov čaká ďalší prípravný duel v utorok proti saudskoarabskému Al-Nassr s hviezdnym Cristianom Ronaldom. Okrem neho v tíme pôsobia aj chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič a Seko Fofana z Pobrežia Slonoviny. Odohrajú ho už na japonskom turné, na ktoré bezprostredne po stretnutí výprava odletela.

Škriniar prestúpil do PSG toto leto z Interu Miláno, do piatkového zápasu nastúpil v polčase namiesto Lucasa Hernandeza. Ten prišiel z Bayernu Mníchov taktiež toto leto. 

Program prípravy PSG
Program prípravy PSGFlashscore