Bude čeliť Messimu? Reprezentačný brankár Ravas má mať namierené do zámorskej MLS

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bude čeliť Messimu? Reprezentačný brankár Ravas má mať namierené do zámorskej MLS

Ravas je blízko k veľkému prestupu.
Ravas je blízko k veľkému prestupu.Profimedia
Veľká zmena v kariére. Internetom začína kolovať informácia o prestupe Henricha Ravasa (26). Gólman, ktorý je súčasťou reprezentačného kádra Slovenska, by mal poľskú Ekstraklasu vymeniť za zámorskú MLS.

Ravas doposiaľ pôsobil v tíme Widzew Lodž, kde si počas tretej sezóny v tomto klube pripísal 18 ligových štartov. Na svojom konte má dokonca aj asistenciu, keď 3. septembra prihrával na gól v súboji s Legiou Varšava. Jedno vystúpenie pridal počas aktuálneho ročníka aj v pohárovej súťaži.

Bývalý brankár Senice však stojí pred veľkou zmenou pôsobiska a hájiť by mal farby amerického New England Revolution. Za oceánom sa pomaly blíži začiatok novej sezóny a tamojší klub má v úmysle posilniť práve brankársky post. Vedenie mal zaujať aj tým, že vo viacerých štatistikách poľskej najvyššej súťaže je spomedzi mužov na rovnakej pozícii na popredných priečkach, vrátane prihrávok (548 / 4. miesto ) a zákrokov (59 / 1. miesto).

Klub z Massachusetts je pripravený poslať ponuku, ktorej výška je zatiaľ neznáma. V prípade prechodu k účastníkovi MLS by mal Ravas možnosť čeliť hviezdnym menám ako napríklad Lionel Messi či Luis Suárez. Inter Miami totiž pôsobí vo Východnej konferencii, v ktorej sa nachádza práve aj New England Revolution.