Konali aj Zlaté Moravce, Hipp v klube skončil. Dočasne ho nahradí Štefanka

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Konali aj Zlaté Moravce, Hipp v klube skončil. Dočasne ho nahradí Štefanka

Aktualizované
Štefanka je nový tréner Zlatých Moraviec.
Štefanka je nový tréner Zlatých Moraviec.fcvion.sk
Slovenský futbalový tréner Michal Hipp (60) skončil na lavičke FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble už po šiestich ligových zápasoch. Vo funkcii ho nahradí doterajší kouč mužstva do 19 rokov Andrej Štefanka (45). Informoval o tom oficiálny web účastníka Niké ligy.

Spolu s Hippom končí pri Žitave aj jeho asistent Csaba Szórád. Štefanka povedie Zlaté Moravce v sobotňajšom domácom dueli Niké ligy proti Ružomberku. V najbližších dňoch sa klub vyjadrí k zmene na trénerskom poste a oznámi aj meno nového trénera, ktorý povedie tím do konca aktuálneho ročníka, píše sa na webe fcvion.sk.

Zlaté Moravce sa do konca základnej časti súťaže stretnú okrem Ružomberka aj s priamym súperom v boji o záchranu - Michalovcami (vonku, sobotu 2. februára). 

Michal Hipp prišiel do klubu v polovici novembra. Odkoučoval šesť ligových stretnutí s bilanciou jedna remíza (proti Košiciam) a päť prehier s celkovým skóre 4:16. Jeho úplne prvým duelom na lavičke bol súboj osemfinále Slovenského pohára, ktorý ViOn doma prehral s Podbrezovou 1:3.

Zlaté Moravce majú najhoršiu východiskovú pozíciu v boji o záchranu.
Zlaté Moravce majú najhoršiu východiskovú pozíciu v boji o záchranu.Flashscore