Kuriózny gól Mondeka, zranenie Žofčáka. Veľmi zaujímavý zápas najhorších skončil remízou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kuriózny gól Mondeka, zranenie Žofčáka. Veľmi zaujímavý zápas najhorších skončil remízou
ViOn a Zemplín si body rozdelili po nesmierne zaujímavom priebehu hry.
ViOn a Zemplín si body rozdelili po nesmierne zaujímavom priebehu hry.TASR
Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v predohrávke 11. kola Niké Ligy na ihrisku FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 2:2. Hostia sa udržali na 11. mieste v tabuľke. Zlaté Moravce zostali na poslednej 12. priečke so stratou bodu práve na Michalovce. Ani jeden z tejto dvojice tímov ešte nevyhral.

ViOn Zlaté Moravce - Zemplín Michalovce 2:2

Domáci hráči boli od začiatku o niečo aktívnejším tímom a vedenia sa ujali hneď z prvej šance. Karol Mondek vystrelil ľavačkou spred pokutového územia, neskoro k nemu vystúpili protihráči, a tak lopta skončila presne pri žrdi. Zlaté Moravce pritom v doterajšom priebehu ročníka vyhrávali len dvakrát, dokopy 69 minút a len minútu o viac ako jeden presný zásah. Odpoveď Marcina skončila tesne vedľa pravej žrde.

Zatiaľ čo úvodné dejstvo mali jasne v réžii futbalisti ViOn-u, tak druhé patrilo Michalovciam. Tie začali aktívne a po akcii Marcina aj vyhrávali. Líder ofenzívy prudkým pasom našiel v päťke voľného Adekunleho Issu. Rovnaká spolupráca bola úspešná takisto druhý raz. Všetkému predchádzala tvrdá strela Danka do hlavy Moška, ktorý ostal ležať na hracej ploche. Napriek tomu sa pokračovalo.

Marcin akrobaticky posunul na voľného Issu, ktorý sa zoči-voči Knoblochovi nepomýlil. Nigérijský futbalista sa v piatok trafil premiérovo v sezóne. Tréner Struhár poslal v 74. minúte na ihrisko Igora Žofčáka, avšak ten nebol na hracej ploche ani minútu, keď v strede poľa fauloval, smolne dopadol na rameno, videl žltú kartu a musel byť vymenený. Nesmierne nešťastný moment pre legendu slovenskej Niké ligy.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Michalovce navyše prišli aj o zraneného Issu. Ten mal na kopačke hetrik, z hranice päťky v miernom uhle vystrelil do gólmana domácich a hneď na to si vypýtal pre zdravotné problémy ošetrenie, po ktorom nemohol pokračovať v hre. Už keď sa zdalo, že hostia vyhrajú prvý zápas v sezóne, tak Mondek sa dostal k nákopu Gona a aj keď mu lopta vôbec nesadla, tak sa postaral o nesmierne kuriózny moment.

Zakončenie sa najskôr vznieslo vysoko nahor a potom na prekvapenie každého zapadlo pod brvno. Hrdinom domácich mohol byť Švec, ľavačkou v nadstavenom čase mieril o centimetre vedľa priestoru troch žrdí. Michalovce proti ViOn-u neprehrali už desiaty raz po sebe, tretíkrát remizovali.

Sledujte aj náš ONLINE tracker Niké ligy

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore