Lavrinčík to na ViOn vie, každý gól strelil jemu. Ružomberok už body nutne potreboval

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lavrinčík to na ViOn vie, každý gól strelil jemu. Ružomberok už body nutne potreboval

Lavrinčík (vpravo) sa stal hrdinom pri výhre Ružomberka.
Lavrinčík (vpravo) sa stal hrdinom pri výhre Ružomberka.mfkruzomberok.sk
Ružomberok uspel v 10. kole Niké ligy proti Zlatým Moravciam 2:0 a ukončil sériu troch zápasov bez výhry, počas ktorej však aspoň dva razy remizoval a podľahol len Slovanu.

Hviezdou stretnutia bol stredopoliar Samuel Lavrinčík, ktorý prišiel v lete z Trenčína. Ten najskôr našiel Tučného pri prvom góle a druhý sám strelil.

"Vedeli sme, že doma potrebujeme vyhrať a tie tri body sú najdôležitejšie. To sa nám podarilo. Myslím si, že od začiatku sme to mali viac-menej pod kontrolou," povedal záložník tímu spod Čebraťa.

Ružomberok - Zlaté Moravce 2:0

Lavrinčík sa za Ružomberok presadil premiérovo Ružomberok: "Vždy to poteší. Nie som strelec, že by som dával veľa gólov. Zaujímavosť je, že som dal v lige tuším tri góly a všetky Zlatým Moravciam. Bodaj by sme s nimi hrali každý víkend," smial sa. "Najdôležitejšie sú však tri body," doplnil v rozhovore pre klubový web.

"Ruža" v minulej sezóne prišla o účasť v prvej šestke a ideálne to zatiaľ nie je ani tentoraz. Mužstvo má na ôsmej priečke len trinásť bodov.

"Samozrejme, chceli by sme mať viac bodov, ale pred týmto zápasom sme si povedali, že sa pred reprezentačnou pauzou naladíme víťazstvom. Tak sa aj stalo, teraz bude lepšia pohoda v tíme," vyjaril sa útočník Gerec. Tomu VAR zobral presný zásah na 3:0.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore