Nikéligový záver víkendu v znamení remízy, Skalica sa s Trnavou rozišla bez gólov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nikéligový záver víkendu v znamení remízy, Skalica sa s Trnavou rozišla bez gólov

Trnavčania nedokázali proti Skalici skórovať.
Trnavčania nedokázali proti Skalici skórovať.Profimedia
Piate kolo najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku ponúklo bezgólovú remízu medzi Skalicou a Trnavou.

Skalica - Trnava 0:0

Napriek bezgólovému výsledku si oba tímy vypracovali viacero gólových príležitostí. Pre oba tímy to bol prvý zápas v sezóne, v ktorom neskórovali. Trnavčania majú po štyroch odohratých zápasoch 5 bodov, Skalica nazbierala v piatich dueloch o jeden menej.

V 14. minúte to skúšal Bainovič z približne 25 metrov. Hostia získali loptu, rýchlo posunuli na svojho stredopoliara, ktorý napriahol a len tesne minul pravú tyč. O pár sekúnd neskôr mohol prísť gól na druhej strane. Vlasko obdržal pas pred šestnástku, vypálil, trafil obrancu. Odrazená lopta sa dostala k Yaovi, ktorý cez Šuleka zakončil do Takáča. Nasledoval roh.

Štatistiky stretnutia.
Štatistiky stretnutia.Flashscore

V 38. minúte sa na pravej strane trnavskej obrany objavila diera. Vlasko vysunul nádherne Yaa, ten vyslal fantastický center na malé vápko, ale Smékal nechal vyniknúť Takáča. Oba tímy sa snažili skórovať aj v druhom dejstve. Desať minút po prestávke sa však nepresadil ani Azango. Po centri Oseniho krídelník Trnavy hlavou trestuhodne zahodil. V 53. minúte sa Bainovičova delovka sa poodrážala v šestnástke. Ťažil z toho Štefánik, ktorý po zemi nechal zahviezdiť Lukscha.

Trnavčania zahadzovali príležitosti aj v záverečnej pätnásťminútovke. Koštrna posúval pod seba do šestnástky, Štefánik loptu netrafil ideálne. Druhú šancu na skórovanie dostal Paur, avšak ani ten v sklze neotvoril skóre. V nadstavenom čase nevyužil veľkú šancu ani Alex Sobczyk a oba tímy si tak body rozdelili.